Ishockey:

Pres på SønderjyskE før anden pokalsemifinale

Piraterne fra Aalborg har en 1-0 sejr i bagagen før holdene mødes i dag klokken 13.15

Af
Af Peter Rasmussen

Der bliver behov for massiv opbakning til de lyseblå ishockeyspillere i eftermiddag i SE Arena i Vojens. De danske mestre er bagud inden eftermiddagens anden pokalsemifinale. Hvis det skal lykkedes for sønderjyderne at spille sig i endnu en pokalfinale, så skal gårsdagens 0-1 i Gigantium i Aalborg, vendes til en større sejr i dag.
Der er nok at kæmpe for for Dan Cemans tropper. De fleste kan huske pokalfinalen i fjor, hvor SønderjyskE blev ydmyget på egen is. Den plet skal vaskes af. Og så kunne 2015 meget vel blive et år, hvor mesterskabet kan blive svært at genvinde - og så vil en pokaltitel råde bod på en del. Altså der skal slåsses for en sejr i dag. Og det stiller også krav til Danmarks Bedste Publikum, som gerne må være talstærkt tilstede på lægterne.
Også Danmarks nye sportskanal, TV2 Sport, der går voldsomt ind i at sende fra den danske Metal liga, er tilstede i SE Arena i dag. Kanalen sender kampen direkte med sendestart klokken 13.00. En enestående mulighed for at vise Danmark, at SE Arena er Danmarks bedste isarena og SønderjyskEs publikum Danmarks bedste.

null

Publiceret 10 January 2015 07:00