Modelfoto

Modelfoto

Nyt:

Lektiehjælp om aftenen

Eleverne på Campus Vejle kan fra 1. marts få online lektiehjælp om aftenen fire gange om ugen. Eleverne arbejder meget online, og de laver normalt lektier om aftenen, lyder det fra Campus Vejle. Til at starte med kan eleverne få hjælp i matematik og engelsk af blandt andre nogle af skolens egne elever.
Når lektiehjælpen i matematik og engelsk er startet op, udvides lektiehjælpen til flere fag. Skolen har udvalgt nogle af de dygtige Matematik A elever til at stå for en del af lektiehjælpen. De synes det er sjovt at hjælpe og lærer faktisk også en del selv ved at hjælpe de andre elever.
Teknologien til online lektiehjælp leveres af iværksættervirksomheden Tutee, som har lavet en app til lektiehjælp, hvor eleven blot tager et billede af opgaven og derefter kan tegne, skrive og diskutere opgaven sammen med lektiehjælperen - eventuelt sammen med et par venner, der også har knas med opgaven.
At netop denne virksomhed står for leverancen er ikke en tilfældighed. Campus Vejle har valgt at støtte op om en syddansk iværksættervirksomhed, Tutee, der består af studerende fra Erhvervsakademi Sydvest, der har været igennem SE's iværksætterprogram 'Next Step Challenge', så de nu er klar til at erobre det danske og internationale marked.
“Vi vil være rigtigt glade, hvis vi som innovationsgymnasium kan hjælpe med til at skubbe en ny dansk eksportsucces i gang inden for teknologi til læring,” skriver Campus Vejle i en pressemeddelelse.

null

Publiceret 10 January 2015 08:00