Ombygningen har blandt andet givet bedre plads til holdtræningen hos Key2Fitness i Køge, hvor et nyt, stødabsorberende gulv også er til udøvernes fordel.

Ombygningen har blandt andet givet bedre plads til holdtræningen hos Key2Fitness i Køge, hvor et nyt, stødabsorberende gulv også er til udøvernes fordel.

Bedre træningsforhold hos Key2Fitness

Key2Fitness har fuldendt omfattende ombygning, som blandt andet giver bedre plads til holdtræningen i centret.

Af
Martin Rasmussen

FITNESS: Fitnesscentret Key2Fitness har netop fuldendt tre måneders ombygning og forbedring af lokalerne, som blandt andet har fået nye maskiner, nye badefaciliteter og bedre plads til holdtræning - lige i tide til det nye år, hvor medlemstallene traditionelt stiger markant i fitnesscentrene som følge af nytårsforsættenes krav om motion og vægttab.
Indehaver i Key2Fitness, Daniel Lademann, vurderer, at medlemstallet er steget omkring 20 procent her i begyndelsen af januar, og både han og hans medarbejdere lægger stor vægt på at hjælpe de nye medlemmer med at holde dampen oppe omkring den sunde livsstil.
- Vi gør alt, hvad vi kan for at holde motivationen oppe hos folk, så de ikke falder fra igen efter et par måneder. Vi hjælper blandt andet med træningsprogrammer og opfølgning og har også lavet et tilbud om personlig træning for at sikre, at alle får det maksimale ud af træningen, fortæller Daniel Lademann, som desuden glæder sig over at kunne byde inden for i nye og mere rummelige rammer.
I forbindelse med ombygningen er der blandt andet etableret et separat cykellokale, hvor alle motionscyklerne er parkeret permanent, hvilket har givet mere plads i det store holdtræningslokale. Det giver mulighed for både flere og større hold, lige som der også er flere nye former for holdtræning på programmet hos Key2Fitness i det nye år.
Her kan medlemmerne blandt andet se frem til at prøve kræfter med Polefitness inden for de kommende uger. Ifølge Daniel Lademann er det ikke en træningsform, som findes i Køge i dag.
- Folk har taget godt imod ændringerne, som blandt andet også mindsker ventelisterne til holdene, fortæller Daniel Lademann.

Publiceret 11 January 2015 12:00