Fra prøverne på lystspillet

Fra prøverne på lystspillet "Logik for burhøns, politikere og kriminalbetjente" som opføres i dagene fra den 13.-15. marts i Strøby Forsamlingshus. (Privatfoto).

Ny teaterforestilling under opsejling i Strøby

STRØBY: I slutningen af oktober 2014 startede Strøby Amatørteaters skuespillere indøvningen af lystspillet ”Logik for burhøns, politikere og kriminalbetjente” skrevet af Erik Hansen.
Stykket opføres i Strøby Forsamlingshus på dagene 13, 14. og 15 marts, så det er en god ide at sætte kryds i kalenderen udfor en af disse dage hvis man har hang til et godt grin.
Om handlingen kan kort afsløres:
En indbrudstyv falder om, da han under et indbrud overraskes af to veninder, der venter på en blind date. De anser ham for at være død og tror hver især, at det er dem, der har slået ham ihjel. Da han vågner af sit ligfald og stikker af, tror veninderne, at den anden har skaffet liget af vejen. Politiet får via naboen nys om et formodet mord. Politiets skarpeste hjerne, Sofus Betjent, tilkaldes ....
- Da Strøby Amatør teater i år kan fejre 60 års jubilæum har det været os magtpåliggende at finde et rigtigt godt stykke at opføre og jeg kan roligt garantere at årets forestilling er et festfyrværkeri af morsomme episoder og skøre episoder, siger instruktør Erik Buch.
- Med hensyn til skuespillere, så er det en glæde at vi i år kan stille med et hold af erfarne skuespillere der alle klar til at give den fuld gas på scenen, siger Erik Buch.
Yderligere information han hentes på Strøby Amatørteaters hjemmeside www.stroeby-amatoerteater.dk.
pm

(Privatfoto).

(Privatfoto).

Publiceret 11 January 2015 14:00