Nu kan alle singler melde sig til stor Valentines fest på Odd Fellowgaarden i Køge lørdag den 14. februar.

Nu kan alle singler melde sig til stor Valentines fest på Odd Fellowgaarden i Køge lørdag den 14. februar.

Stor Valentines fest for singler i Køge

SINGLEFEST: For nok første gang nogensinde afholdes der en stor Valentines fest i Køge, kun for singler. Festen afholdes på Odd Fellowgaarden lørdag den 14. februar og der lægges op til en sjov aften, hvor både kærlighed og venskaber frit kan blomstre.
I efteråret 2014 afslørede Magasinet Penge på DR1, at det er væsentligt dyrere at være single, end at være i parforhold. For iværksætter Agate Jul Jensen endte det ud i en kæk kommentar på Facebook om, at nogen burde arrangere en single fest, fordi det både ville betyde mere kærlighed og flere penge til alle.
- Det var egentlig ment i sjov, men da først jeg havde fået ideen om en Valentines fest, kunne jeg ikke slippe den igen., smiler Agate Jul Jensen, som selv er single.
Nu har hun netop lanceret Valentines for Ones, en stor single fest, hvor 50 mænd og 50 kvinder fester til et overflødighedshorn af gode oplevelser.
- Det bliver en aften, man ikke glemmer lige med det samme. Og det skal det også være. For nogle gange, bare nogle gange, må man gerne gøre sig virkelig umage, og sætte alle kræfter ind på at skabe noget eventyrligt, siger Agate Jul Jensen fra Køge, som opgav netdating, før hun overhovedet var kommet rigtigt i gang.
- Jeg kan ikke forlige mig med konceptet, hvor man udvælger en potentiel mage, alene baseret på udseende. Jeg synes mennesker skal mødes, ikke bestilles i en onlineshop.
Derfor besluttede hun hurtigt, at hun ville ud og møde mennesker på den gode gammeldags facon. Og det er netop den tankegang, der ligger bag Valentines for Ones, hvor der er tilrettelagt mange detaljer, der tilsammen skaber de bedst mulige rammer for en hyggelig aften, hvor gæsterne kan tale og grine sammen.
- Vi har sørget for alt, man skal bare komme og lade en dejlig aften begynde, siger Agate Jul Jensen, som opfordrer til, at man også ser festen som en mulighed for at lade nye venskaber blomstre. Hun har selv stor gavn af de venner hun har fået, efter hun blev skilt for snart 3 år siden.
- Jeg er meget taknemmelig for mine venner. Vi spiser sammen og går i biografen. Og der er altid nogen at ringe til, når livet byder på sine op- og nedture. For det gør det jo! Desværre er det mit indtryk, at langt fra er alle er så privilegerede.

Singler kommer i alle aldre

Selvom ordet ”single” umiddelbart klinger ungt, er det et faktum, at singler kommer i alle aldre! Valentines festen henvender sig til det voksne publikum i alderen 30+ og alle er velkomne. Aftenen byder bl.a. på 3-retters surprise menu med tilhørende vin, mange timers god underholdning samt musik og dans til kl. 02.00.
- Vi har også et par hemmelige krydderier i godteposen, men det afslører vi først på selve aftenen. Men vi kan godt love, at det ikke bliver kedeligt” smiler Agate Jul Jensen.
Man kan følge festen på facebook.com/valentinesforones. Billetterne kan købes på www.billetto.dk/valentinesforones..
pm

Publiceret 11 January 2015 15:45