Nick Dineen (nr 92) scorede hele fire gange i kampen imod Aalborg.

Nick Dineen (nr 92) scorede hele fire gange i kampen imod Aalborg.

Ishockey:

Nick skød SønderjyskE i pokalfinalen

Ikke færre end fire gange pumpede den store forward pucken i nettet og SønderjyskE skal igen på pokaljagt

Af
Af Peter Rasmussen

Der var lørdagsunderholdning til hele Danmark, serveret fra SE Arena i Vojens, i går. Et brag af en hockeykamp, som må skrue lysten til mere op hos alle sportsglade danskere, nu hvor den nye sportskanal begynder at sende massivt fra Metal Ligaen.
De to hold på isen gav hinanden - og de små 2200 tilskuere - en mandfolkedyst, med alle de elementer som gør ishockey til en herlig sport. Dramatik, uforudsigelighed, nerve og intensitet.
Aalborg piraterne havde en 1-0 sejr med sig fra fredag aften, men det var ikke nordjydernes eftermiddag i Vojens. Ikke nok med at holdet kom bagud efter blot 60 sekunder, man fik også to mål annuleret - det ene korrekt.
Til gengæld var der gang i den lyseblå målmaskine - ikke mindst Nick Dineen. Hele fire gange scorede den store forward, og bidrog dermed alvorligt til den 7-5 sejr, som sendte mestrene videre til pokalfinalen. En pokalfinale, som skal spilles på hjemmebane i SE Arena til februar.
 

Unge Jon på kassen

Både fredag og lørdag blev det SønderjyskE mål vogtet af den unge goalie Jon Lee-Olsen, imens den vanlige første-keeper, Pasi Häkkinen måtte agere dørmand når spillere susede ind og ud af boksen. 
Det tyder på, at den rutinerede finne snart er fortid hos SønderjyskE, der har haft svært ved at finde en tilstrækkeligt god målmandsløsning efter Alfie Michauds afgang. Jon Lee-Olsen gjorde en god figur hen over de to kampe, men ligner ikke en løsning mestrene vil satse på i et slutspil - endnu. Så mon ikke man snart kan skrive artiklen: "Ny målmand til SønderjyskE"?

null

Publiceret 11 January 2015 09:00