Martin Bergvold og EfB's veje skilles nu.

Martin Bergvold og EfB's veje skilles nu.

Oprydning:

Martin Bergvold skifter til Vendsyssel FF

Midtbanespilleren Martin Bergvold skifter med omgående virkning fra Esbjerg fB til Vendsyssel FF i NordicBet Ligaen et halvt år før kontraktens udløb.
Den 30-årige københavner med en fortid i Italiensk fodbold skiftede i det tidlige efterår 2012 fra FC København til EfB og debuterede straks i en kamp mod FC Midtjylland. Han har siden spillet 43 kampe for EfB i Superligaen, DBU Pokalen og Europa League.
"Vi har været yderst glade for at have Martin i klubben, hvor han bidraget med meget både på og uden for banen og optrådt professionelt i enhver henseende. Han er i en situation, hvor han det seneste år har fået stadig mindre spilletid, og når man har at gøre med en spiller på det niveau, som har flere år tilbage i karrieren, er det fair at give ham mulighed for at komme til en topklub i NordicBet Ligaen. Jeg har fuld forståelse for hans prioritering, og vi har valgt at efterkomme hans ønske om at skifte nu," siger EfB's cheftræner, Niels Frederiksen.
Vendsyssel FF med velkendte Ove Christensen som cheftræner ligger inden forårssæsonen nummer fire i NordicBet Ligaen med samme pointtal som AGF lige over. Martin Bergvold kommer på hold med en stribe spillere med superligaerfaring, blandt andre Jesper Christiansen, Henrik Kildentoft, Chris Sørensen, Ken Fagerberg og Hjalte Bo Nørregaard.
"Det har været en svær beslutning at forlade Esbjerg, hvor klubben er god til at tage imod nye spillere, og hvor familien er faldet godt til. Jeg har haft mange gode oplevelser i perioden, da vi vandt pokalen og spillede de store kampe ude i Europa. Men udsigten til spilletid er blevet mindre, og Vendsyssel har gang i noget spændende, hvor de ligger godt til i et ganske vist stærkt felt i tabellen. Det er måske ikke realistisk at rykke op i denne sæson, men det kan være, det er muligt i næste sæson," siger Martin Bergvold.
Han har indgået en aftale på halvandt år med Vendsyssel, og familien bliver boende i Esbjerg, indtil en bolig i hovedstadsområdet, hvorfra Martin Bergvold kan pendle til Hjørring, bliver fundet.

Publiceret 11 January 2015 15:30