Svar til Finn Wetter og Bo Morthorst

Finn Wetter(FW) og Bo Morthorst Rasmussen(BMR) har i hver deres indlæg kritiseret min holdning ift. demonstrationerne i Haderslev.
Det vil være tilrådeligt for de to skribenter at læste mit indlæg igen, inden de begiver sig til tasterne. I mit indlæg, hvor jeg slår fast, at begge initiativtagere er dårligt selskab, har jeg overhovedet ikke omtalt fredelige deltagere til nogen demonstrationer(selvom FW og BMR tilsyneladende føler sig truffet). Pointen er, at jeg ikke ønsker at omgås folk fra den yderste højrefløj- og venstrefløj. Og da den ekstreme venstre- og højrefløj var ophavsmænd til hver deres demonstration, blev jeg væk.
Gruppen ”Reaktion”, der var ophavsmand til den store demonstration imod den yderste højrefløj, hvor FW og BMR deltog, plejer nær kontakt til Antifascistisk Aktion, der med egen efterretningsdel og tæskehold chikanerer anderledes tænkende borgere med udemokratiske metoder. Det finder jeg ikke befordrende. At FW og BMR og andre deltager i denne demonstration, må de selv om. Det er deres valg.
BMR skriver fejlagtigt, at jeg i TVSyd har udtalt ”sympati for indholdet i demonstrationen mod muslimer”. Det har jeg ikke. Tværtimod, har jeg taget afstand fra begge ophavsmænd bl.a. i JydskeVestkysten i en artikel, som BMR åbenbart ikke har haft tålmodighed til at læse. Det er til gengæld tankevækkende, at man farer i blækhuset og kritiserer andre, som BMR gør, uden at have gjort sit forarbejde ordentligt. I TVSyd sagde jeg det samme, som jeg skrev i mit indlæg – nemlig, at jeg generelt mener, at islam fylder for meget i det offentlige rum, og at udlændingepolitikken bør strammes op igen.

Publiceret 11 January 2015 14:00