Træner Denis Janka får nye muligheder med Martin Bülow-Nielsen i truppen.

Træner Denis Janka får nye muligheder med Martin Bülow-Nielsen i truppen.

Afløseren er fundet

Martin Bülow-Nielsen erstatter Mads Ditlevsen

VOLLEYBALL: Det er en hårdtslående diagonal, der skifter fra Gentofte til Hvidovre Volleyball Klub.

Efter det midlertidige farvel til volley-ikonet Mads Ditlevsen, er der hårdtslående forstærkning på vej ind i Hvidovre Volleyball Klubs ligatrup. En ligatrup, der huser nogle af landets bedste unge danske talenter og trænes af en skarp og kyndig headcoach i Denis Janka. 

Fra ligarivalerne, Gentofte Volley, der sammen med Hvidovre Volleyball Klub leverede en af de mest spændende tv-transmitterede kampe i Frihedens Idrætscenter meget længe, ankommer diagonalspiller Martin Bulow-Nielsen, som har valgt at skifte klub.

Den 30-årige Martin Bülow-Nielsen spiller diagonal og er en velvoksen herre på 201 cm og er kendt som særdeles hårdtslående. Efter en karriere i KSV og Gentofte og en flot plads i landsholdsbruttotruppen op til EM 2013 er Bülow klar til nye udfordringer.

- Martin Bülow er en gevinst i enhver klub. Med Ditlevsens pause, er det godt for truppen generelt at blive styrket og specielt for vores unge talent på diagonalpositionen, Jan Winther, at få en daglig “læremester”, siger sportschef Thomas Stryhn.

Hvidovre Volleyball Klub spiller sin første ligakamp efter nytår fredag den 16. januar kl. 19. Modstanderen er Gentofte. Kampen spilles i Kildeskovhallen i Gentofte. Allerede søndag den 18. januar kl. 14.00 er der mulighed for at se holdet på hjemmebane i Frihedens Idrætscenter. Her kommer topholdet og de danske mestre fra Marienlyst, på besøg.

ebo@hvidovreavis.dk

Publiceret 13 January 2015 08:00