Drama klub i Avedøre kirke.

Drama klub i Avedøre kirke.

Avedøre kirke starter Dramaklub for børn

Avedøre kirke har taget et nyt initiativ for børn; en dramaklub for børn mellem 9-12 år

- Kirken har i rigtig mange år haft et børnekor, nu er det tid til, at vi også kan tilbyde dramaundervisning for børn, siger Rikke Strandgaard, der er kirkekulturmedarbejder i kirken, og som også er den, der skal undervise i drama.

- I dramaklubben skal vi lege, improvisere og indimellem sætte små stykker op, som kan vises ved de forskellige gudstjenester eller arrangementer i kirken, siger Rikke Strandgaard og tilføjer: - Jeg har undervist børn i drama i 25 år, og jeg synes, at drama er noget af det, der kan give og udvikle børn allermest. Du lærer at bruger din krop og stemme, du skal samarbejde med andre, og det giver selvtillid at skulle stille op på en scene - og så er det også bare godt at grine sammen!

Alle børn mellem 9-12 år er velkomne, uanset om de har eller ikke har lavet drama før. Undervisningen foregår torsdage kl. 14.30 til 16.00 og er gratis. Første gang er torsdag den 22. januar. Man kan tilmelde sig til Rikke Strandgaard på 21 16 27 76 eller på mail: rist@avedoere-kirke.dk

Publiceret 13 January 2015 08:00