Man kan se abstrakt kunst på Hovedbiblioteket.

Man kan se abstrakt kunst på Hovedbiblioteket.

En “selvlært” maler på hovedbiblioteket

Lokal nystartet kunstner udstiller i forhallen frem til den 28. januar

 - Mine to tidligere udstillinger har været ganske små, så at udstille i forhallen og caféen på Hvidovre Hovedbibliotek er faktisk min første “rigtige udstilling”.

Det siger maleren Ole Joensen, der flyttede til Hvidovre i 2002, men har boet forskellige steder i Københavnsområdet siden 1991. Han kommer oprindeligt fra Færøerne hvor han voksede op. Han er 46 år og bor nu i Hvidovre sammen med sin kone og deres tre børn.

- Jeg er en “selvlært” maler, der for det meste maler i akrylfarver. I mine ungdom brugte jeg en del tid på de mere kreative sider af mig selv. Det er den side af mig jeg har genfundet og som har fået mig i gang med at male igen. Jeg maler mest abstrakte billeder, og jeg får min inspiration mange steder fra bl.a. fra dagligdagen, årstiderne og naturen. Men også andre kunstnere inspirerer mig. Det at male er for mig et sted hvor jeg oplever ro og balance, får tiden til at gå langsomt, et sted hvor tiden og rummet er mit eget.

Udstillingen på Hovedbiblioteket fortsætter frem til den 28. januar. Ole Joensen har også en hjemmeside, art-deku.dk - hvor han også udstiller sine malerier.

Publiceret 13 January 2015 08:00