Energy spiller sekspointskamp mod Rungsted

Tirsdag klokken 19.00 tager Esbjerg Energy imod Rungsted i Granly Hockey Arena.
Her er det rækkens nummer fem, Esbjerg, som er noteret for 39 point, der tager imod nummer seks, Rungsted, der for en kamp færre har 35 point.
Og cheftræner Mark Pederson underspiller ikke vigtigheden af kampen:
"Det er bestemt en vigtig kamp. Det er vores første kamp, siden vi sidste tirsdag tabte 3-2 i Odense. Stillingen i ligaen viser et tæt løb mellem en gruppe af mandskaber, og holdet lige neden under os i tabellen er Rungsted, så det giver mening at tale om en sekspointkamp," pointerer Energy-chefen.
"Der er stadig mange point at spille om. Og et hold kan hurtigt bevæge sig opad i tabellen. Men det kan også gå den anden vej, så det er vigtigt for os, at være bevidste om kampens betydning og tage momentum med fra kampen i det videre arbejde," fortsætter Mark Pederson.
"Det er en kamp, vi skal vinde," understreger altid arbejdssomme Michael Binderup og fortsætter:
"Uanset om vi ligger tæt i tabellen eller ej, så skal vinde hver gang i de sidste ti kampe i grundspillet. Og det er vigtigt for os at bygge spillet godt op hen imod slutspillet. Rungsted ligner et hold med fart. De kører hårdt på, og det skal vi selvfølgelig forsøge at minimere. Men vi skal bare finde endnu mere fart frem og arbejde hårdere. Så er jeg sikker på, at det nok skal gå," smiler den 22-årige Esbjerg-angriber.

Målmænd: Yutaka Fukufuji, Nicolaj Henriksen og Andreas Lauridsen.
Backs: Kyle Wharton, Anders Krogsgaard, Rasmus Vad Christensen, Andreas Pedersen, Kasper Jensen, Jeppe Holmberg, Wade Bergman, Shinya Yanadori, Anders Koch.
Forwards: Scott Howes, Aaron Lee, Mark Derlago, Lasse Bang, Sune Hjulmand, Søren Nielsen, Esben Nielsen, Niklas Andersen, Andrew Clark, Mathias Sørensen, Henrik Clausen, Christian Wejse.

Publiceret 13 January 2015 16:15