Der blev taget godt fra i HIF’s midterforsvar, når FIF søgte at finde åbninger.

Der blev taget godt fra i HIF’s midterforsvar, når FIF søgte at finde åbninger.

Forsvaret trykkede til

HIF’s damer besejrede topholdet efter en meget solid defensiv indsats

HÅNDBOLD: Der er ikke mange hold i 2. divisions, der kan bryste sig af at have besejret topholdet FIF, men det kan HIF’s damer. Sent torsdag aften vandt HIF opgøret med 23-19 efter at have været bagud 12-9 ved pausen.

Der var selvfølgelig flere faktorer, der spillede ind i det lidt overraskende resultat, men et godt og solidt forsvar var et godt afsæt for at vinde kampen. Med Melanie Nielsen, Rie Paving Mortensen, Marlene Engel og Helene Henriksen som en solid midterakse det meste af kampen, fik FIF det svært. Det betød, at målmand Christina Berkowitz tog lidt ekstra og fik sat nogle målgivende kontraer i gang.

- Det er også kampafgørende, at vi nu råder over 12 spillere, der kan spille 2x30 minutter, mente træner Anders Krogh efter kampen.

- Vi har i kampene op til juleferien ikke kunnet stille med fuldt hold, og det har notorisk kostet i de sidste afgørende ti minutter. Nu har vi Mia Rywarll Dam og Maria-Louise Dam tilbage i truppen, og de er med til at løfte holdet...

- Vi var bagud med 16-18 med ti minutter tilbage, hvorefter vi for alvor lukkede FIF ned. De scorede blot en gang, hvor vi scorede syv mål. Det var nok ikke sket for en måned siden....

HIF spiller allerede i aften i Dansborghallen hjemme mod Nykøbing F. kl. 19.45

ebo@hvidovreavis.dk

Publiceret 13 January 2015 08:00