De tre vindere fra HBC. Fra venstre Mette Werge, Villads Leif og Maja Dordevic Sørensen. hbc ungdom i holland

De tre vindere fra HBC. Fra venstre Mette Werge, Villads Leif og Maja Dordevic Sørensen. hbc ungdom i holland

HBC lynstarter 2015

BADMINTON: En stribe af Hvidovre Badminton Clubs mest talentfulde spillere sprang juleferien over, da de blev udtaget til at repræsentere Københavns Badminton Kreds ved en af sæsonens allerstørste internationale turneringer.

12 nationer stillede til start ved gigantstævnet i Holland, og da det endelige HBC-facit kunne gøres op efter fire dages hårdt arbejde, afslørede regnskabet tre første-, en anden- og fire tredjepladser til klubben fra Bibliotekvej.

- I U13 mixeddouble, hvor 54 par stillede til start, brillerede 11-årige Mette Werge sammen med Lyngby-makkeren Marcus Rindshøj, oplyser Carsten Werge fra klubben.

- Kun et enkelt sæt blev tabt undervejs mod triumfen, og i finalen mod Tysklands stærkeste konstellation vandt Werge og Rindshøj med de usædvanlige cifre 21-6, 25-23. Imens slog Villads Leit og Maja Dordevic Sørensen til i U11 rækken. Førstnævnte vandt herredouble og fik en bronzemedalje i mixeddouble, og lige præcis denne række blev vundet af Maja, der i tilgift hentede en tredjeplads i single...

- Det var dog ikke bare de mindste HBC’ere, der klarede sig fremragende, men i dén grad også Christian Wolf i U19. Han dokumenterede endnu engang, at han er i en rivende sportslig udvikling. Sølv i mix og to bronzeplaceringer i single og herredouble kom nemlig hjem til Christian Wolf’s i forvejen bugnende pokalskab...sport

Publiceret 13 January 2015 08:00