Hvidovre skal have sin egen kultur-app

Smartphone-brugeres muligheder i Hvidovre bliver snart øget, idet Kultur- og Fritidsafdelingen netop nu arbejder på at udvikle en app, der hedder Mit Hvidovre.

Af
key

Det fremgår af dagsordenen til Kultur- og Fritidsudvalgets møde i dag, hvor udvalget bliver orienteret om den kommende lancering af smartphone-applikationer på kulturområdet i Hvidovre.

I app’en Mit Hvidovre kan smartphone-brugere finde en aktivitetskalender for arrangementer i Hvidovre samt finde adresser med mere på aktuelle adresser og steder, hvor der foregår noget på kultur- og fritidsområdet. Ydermere vil app’en få en interaktiv dimension, idet brugerne kan uploade billeder og kommentere.

Samtidig har et nationalt samarbejde udviklet en fælles dansk biblioteks-app, hvilket betyder, at HvidovreBibliotekerne ligeledes har fået en app, hvor bibliotekslånere kan reservere materiale og følge med i arrangementer på bibliotekerne.

Mit Hvidovre forventes at være klar til lancering i starten af marts og derefter vil Hvidovre Kommune præsentere mulighederne i et fremstød, hvor borgmesteren og formanden for Kultur- og Fritidsudvalget præsenterer de nye muligheder.

Publiceret 13 January 2015 08:00