HBC har allerede en sponsoraftale med kommunen.

HBC har allerede en sponsoraftale med kommunen.

Længe ventet sponsorpulje lige på trapperne

Forvaltningen ønsker løbende ansøgninger til den nye pulje

Et af de punkter, der var fuld enighed om i kommunalbestyrelsen, da der skulle vedtages budget var sponsorpuljen.

Af
key

Som tidligere beskrevet i Hvidovre Avis, blev det derfor besluttet under budgetbehandlingen, at afsætte 500.000 kr. årligt til en kommunal sponsorpulje. Således beløber den samlede sponsorpulje i Hvidovre Kommune sig nu til ca. 900.000 kr., idet Hvidovre Kommune allerede har to sponsorkontrakter med Hvidovre Badminton Club (HBC), der får 110.400 kr. og til Hvidovre Fodbold A/S, der får 316.500 kr. i 2015.

På Kultur- og Fritidsudvalgets møde i dag, er sagen om den kommunale sponsorpulje på dagsordenen. Her ønsker forvaltningen, at udvalget skal godkende en ændring af retningslinjerne for sponsorpuljen.

- Forvaltningen indstiller, at ansøgninger om sponsorater kan ske løbende, i stedet for en gang årligt, lyder det i sagsfremstillingen.

De nye retningslinjer kan findes på Hvidovre Kommunes hjemmeside og i dem står blandt andet, at det er vigtigt, at de foreninger, der søger om sponsorpenge yder en målrettet indsats for børn og unge i kommunen, og at foreningens arbejde giver en positiv omtale af Hvidovre Kommune både lokalt og nationalt.

For at kunne modtage sponsorpenge, skal klubben eller foreningen blandt andet have trykt kommunens logo på spiller- eller træningsdragter samt have kommunens logo trykt på hjemmeside og på reklamebannere, der bruges til stævner.

Publiceret 13 January 2015 08:00