Salomon Westerlund Hvidovrevej i Hvidovre. Han er deltager i Danmark har talent (TV2) og går måske videre.

Salomon Westerlund Hvidovrevej i Hvidovre. Han er deltager i Danmark har talent (TV2) og går måske videre.

Lokal sanger gik videre i “Danmark har talent”

62-årige Salomon Westerlund har talent. Så meget, at han er deltager i TV2’s store lørdagsunderholdningsshow “Danmark har talent”.

Og man skal da heller ikke have talt med Salomon i mange sekunder, før det står klart, at han har en stemme, der er endog meget dyb og maskulin.

- Mine egne favoritter har altid været sådan nogle som Elvis og Tom Jones, siger han.

TV2 præsenterer Salomon Westerlund som en Tom Jones-imitator, men Tom Jones er vist ikke den eneste Salomon har ligheder med. På væggen i hans spisestue hænger der billeder af ham, hvor man uden videre anstrengelse i øvrigt også godt kan forveksle ham med John Travolta.

- Ha ha, ja, det var da jeg kom til Danmark tilbage i 1976, fortæller han.

<p class="mrub">Aldrig for sent</p>

Salomon Westerlund er tidligere selvstændig modetøjsforhandler og gik for et par år siden på efterløn. For et halvt år siden flyttede han til Hvidovre, og derfor kan han nu sætte Hvidovre på Danmarkskortet, i det store tv-program, hvor han lørdag gik videre

- Der er mange, der igennem årene har sagt til mig, at jeg kunne blive en god sanger, men jeg har aldrig rigtig gjort noget ved det. Men da den her mulighed kom, så tænkte jeg, hvorfor ikke. It's never too late, siger Salomon Westerlund.

Og så vidt er det gået rigtig godt for Salomon Westerlund, der tilsyneladende har en rigtig god forbindelse til publikum. Han lægger heller ikke det mindste skjul på, at hans mål med deltagelsen i Danmark har talent er da også først og fremmest at kunne være med til at give et godt show og underholde publikum.

- Jeg kan måske gøre nogen glade og give dem en oplevelse ved at jeg synger, fortæller han.

Salomon Westerlund optrådte lørdag i det første liveshow, hvor det lykkedes ham at gå videre i konkurrencen.

Publiceret 13 January 2015 08:00