Nicolai Elken var den hele store profil, da der skulle score mål. Det blev til ni mål i kampen mod Sydhavsøerne.

Nicolai Elken var den hele store profil, da der skulle score mål. Det blev til ni mål i kampen mod Sydhavsøerne.

Niende sejr på stribe

Nicolai Elken gik forrest da HIF spillede sig på en delt 1. plads

HÅNDBOLD: Hvidovres håndboldherrer er inde i en rigtig god stime for tiden. I sidste uge vandt holdet således den 9. sejr på stribe, og det resultat sendte HIF på en delt 1. plads i 2. division.

Sejren over Sydhavsøerne blev på 26-20 efter føring på 12-9 ved pausen.

Fra første fløjt satte Nicolai Elken sine fingeraftryk. Han bankede lige fem mål ind på fem forsøg, og den stakkels målmand fra Sydhavsøerne vidste ikke, hvad han skulle gøre. De tre første mål blev sat ind i bunden af målet og så i hvert sit hjørne, så dejligt varieret, og det forsatte. Det blev så også lige til en målgivende pasning ind i mellem.

Træner Ove Hansen valgte at spille med dobbelt ud- og indskiftning i forsvar/angreb. Martin Jensen og Nicolai Elken spillede angreb og Patrick Nielsen og Mads Kryger sørgede for defensiven. Ved stillingen 9-4 til HIF valgte Sydhavsøerne at gå frem i en 4-2 formation, og det gav lidt uro. HIF scorede et mål fra det 15. til det 25. minut, hvor Sydhavsøerne fik hentet noget det tabte tilbage.

I pausen fik HIF dog aftalerne på plads, og med tre hurtige mål fik HIF skabt luft igen. Sydhavsøerne gik ned til kun at mandsopdække Nicolai Elken, og endte med et fladt 6-0 forsvar. HIF havde i den anden ende rigtig godt fat i gæsterne. Claus Jørgensen og Mads Kryger spillede meget disciplineret i centerforsvaret, og så tog målmand Ken Berkowitz lige lidt ekstra, når det var nødvendigt. Men generelt en meget flot forsvarskamp, hvor alle bidrog, og angrebsmæssigt havde HIF også en bred vifte af afsluttere.

Næste kamp er på torsdag hjemme mod Amager, der er bundhold. Kampen spilles kl. 19.45.

ebo

Publiceret 13 January 2015 08:00