Henk Hansen.

Henk Hansen.

Ny folketingskandidat hos socialdemokraterne

“Noget må der gøres”, mener socialdemokraterne i bestyrelsen for Dansborg partiafdelingen. Og det gør de så ved at opstille formanden Henk Hansen som ny folketingskandidat i Hvidovre i konkurrence med den af kredsbestyrelsen opstillede Kenneth F. Christensen.Bestyrelsen i Dansborgs partiforening opstiller deres formand, Henk Hansen, som Socialdemokraternes folketingskandidat i Hvidovre.

I rigtig mange år havde Socialdemokraterne i Hvidovrekredsen en repræsentant siddende i folketinget. En årrække var det Ivar Nørgaard, siden blev det Per Kaalund, men ved de to sidste valg er det ikke lykkedes Kenneth F. Christensen at komme ind, - bortset fra en kortvarig suppleantperiode.

- Er det manglende folketingsmedlem fra Hvidovre baggrunden for Dansborgs beslutning?, har vi spurgt Henk Hansen.

- Helt afgjort. Det er jo nærmest umuligt at vælte en, der trækker stemmer. To gange er der ikke blevet trukket stemmer nok, og så bliver der tænkt: “Vi må finde én, der kan”. Dansborgs bestyrelse mener åbenbart , at jeg ejer de evner, der skal til, siger Henk Hansen. - Og noget må der gøres. Vi er byens dominerende parti med en borgmester i spidsen, men altså ude af stand til at tilkæmpe os en plads i folketinget. At slå sig til tåls med tingenes tilstand er for nøjsomt og for fjernt fra fordums traditioner. Mon ikke, vores tanker også er tænkt af andre socialdemokrater i Hvidovre. Vi har så tænkt tankerne højt - hvis man kan sige det sådan?, slutter Henk Hansen.

I “Hvidovre Weekend” kommer der er længere interview med den ny folketingskandidat.

<CHARENTITY>8</CHARENTITY>m-

Publiceret 13 January 2015 08:00