Købmand i REMA 1000, Gert Vingaard, glæder sig til at åbne.

Købmand i REMA 1000, Gert Vingaard, glæder sig til at åbne.

REMA 1000 åbner på torsdag

Dagligvarekæden åbner butik nr 260 på Kettevej

På torsdag den 15. januar åbner REMA 1000 på Kettevej 10. I spidsen for den nye butik står en erfaren købmand, som glæder sig til at byde kunderne inden for i en butik fyldt med kvalitetsvarer til discountpriser og god service. Hvidovres nye købmand sætter en ære i at have fyldte hylder, uanset hvornår på dagen kunderne kigger forbi.

REMA 1000 er et discountkoncept med vind i sejlene, og siden den første butik åbnede i Danmark for 20 år siden, har den norskfødte discountkæde åbnet 259 lokale butikker i hele landet. Nu får de handlende i Hvidovre fornøjelsen af endnu en REMA 1000, når en helt ny 691 kvadratmeter stor butik med 60 parkeringspladser åbner torsdag den 15. januar kl. 8.

Ved åbningen vil købmand Gert Vingaard byde kunderne velkommen med flere attraktive åbningstilbud, spændende smagsprøver og roser til de første 200 kunder.

<p class="mrub">En erfaren købmand</p>

Hvidovres nye REMA 1000 får en købmand med bred erfaring inden for dagligvarer bag disken. Gert Vingaard har arbejdet i butik i mere end 30 år, og har tidligere været i både Netto og SuperBest, mens han de seneste fire år har været købmand i REMA 1000 i Albertslund. Her har han klaret sig rigtigt godt, og nu ser han frem til at føre succesen videre i sin nye REMA 1000-butik i Hvidovre, som han glæder sig til at byde de lokale kunder velkommen til:

- Jeg glæder mig helt vildt til at byde kunderne indenfor i vores nye butik og til at blive en del af lokalområdet. Butikken ligger jo i et område med mange beboere og arbejdspladser, og dem glæder jeg mig til at møde i butikken og give en god oplevelse, siger købmand Gert Vingaard.

- Jeg har et helt klart mål: Kunderne må aldrig gå forgæves hos os. Uanset om kunderne handler ind som det første om morgenen eller sidst på dagen, så skal vi have fyldte hylder og et udvalg, hvor kvaliteten og friskheden er helt i top. Det er vigtigt for mig, at vi ikke skuffer kunderne, siger Gert Vingaard.

En butik med stor gejst og god service er også noget, Gert Vingaard vægter højt:

- Kunderne skal kunne mærke, at jeg og mine kolleger brænder for vores arbejde her i butikken, og at vi går de ekstra skridt for kunderne. For mig er det især vigtigt, at vores kunder får et godt førstehåndsindtryk, når de kommer ind i butikken. Vi vil være lokalområdets foretrukne ligesom vi er det på landsplan. Det forpligter - især når det kommer til kundeservice, siger Gert Vingaard.

<p class="mrub">Populær i Hvidovre</p>

Administrerende direktør i REMA 1000 Henrik Burkal er glad for, at discountkæden nu åbner endnu en butik i Hvidovre.

- Kunderne er rigtig glade for vores nuværende butik i Hvidovre, og jeg er sikker på, at det samme vil være tilfældet med den nye butik på Kettevej. Selvom REMA 1000 efterhånden er en stor kæde i Danmark, fortsætter vores butikker med at være lokale. Derfor har vi selvstændige købmænd til at lede og styre den enkelte butik. På den måde sikrer vi, at vores butikker bliver drevet fra hjertet med et stort ejerskab og med den lokale nærhed som højeste prioritet, siger Henrik Burkal.

- Med den nye butik får kunderne adgang til et bredt udvalg af kvalitetsvarer for hele familien til overraskende lave priser. Vi håber, at borgerne i Hvidovre vil bakke op om Gerts nye flotte REMA 1000-butik, siger Henrik Burkal.

Publiceret 13 January 2015 08:00