Hvidovre Gymnasium åbner dørene for kommende elever og deres forældre.

Hvidovre Gymnasium åbner dørene for kommende elever og deres forældre.

Skal du videre på gymnasiet?

Hvidovre Gymnasium & HF holder informationsaften

Er du nysgerrig efter at vide, hvad Hvidovre Gymnasium & HF har af spændende tilbud til kommende elever? Så kan du kigge forbi, når man tirsdag den 27. januar kl. 19.30 slår dørene op og holder Informationsaften.

Her vil du få lejlighed til at høre om alt lige fra studieretninger, HF-linjer og andre undervisningstilbud som studieture og talentprojekter, til alt hvad gymnasielivet ellers indeholder af sociale aktiviteter og gode venner.

Aftenens program indledes med fælles velkomst og orientering i festsalen. Her vil skolens rektor og udvalgte elever fortælle om gymnasielivet. Herefter giver gymnasiets elevambassadører en guidet rundvisning på gymnasiet, hvor du bl.a. kan se de mange undervisningslokaler, biografen, fitness-rummet, kantinen og meget andet.

Efter rundvisningen kan du slippe nysgerrigheden løs, og høre om bl.a. studieretninger i gymnasiet og HF-linjer. Hilse på Elevrådet og Festudvalget, man kan også se fagene arbejde i praksis i f.eks. kemi, musik, film & medie, IT og biolog

Der vil også være mulighed for at spørge en studievejleder til råds og høre om gymnasiets mange talentprojekter, få mere at vide om studieture, udvekslingsrejser og Masterclass-rejser.

Publiceret 13 January 2015 08:00