De nye i Hvidovre fra venstre Magnus Sonne, Frederik Krabbe, Anders Vestergaard samt bagest assistenttræner Jonas Schumacher og cheftræner Thomas Westh Hansen.  

De nye i Hvidovre fra venstre Magnus Sonne, Frederik Krabbe, Anders Vestergaard samt bagest assistenttræner Jonas Schumacher og cheftræner Thomas Westh Hansen.  

Vil tage kampen op

Målmand Oliver Korch skifter fra FC Midtjylland til Hvidovre

FODBOLD: Der bliver kamp om målmandsposten i Hvidovre. Mikkel Hasling får konkurrence om pladsen i skikkelse af Oliver Korch, der er 20 år med en fortid i FC Midtjylland. Han var sidste sæson udlejet til Hobro, men har spillet ungdom i Lyngby.

Af
ebo@hvidovreavis.dk

Det er blevet til landskampe på både U16, U17, U18, U19 og U20 landsholdet.

- Oliver Korch ville gerne tilbage til Københavnsområdet, så derfor starter han op for os, fortæller fodboldformand Martin Krogh-Jensen.

- Vi har lavet en 1½ års aftale med ham, og han er klar til at tage kampen op om målmandsposten med Mikkel Hasling. Oliver Korch har prøvet sig af med træningsophold i Inter i Italien, og i England i både Manchester City og Stoke...

<p class="mrub">Ny/gammel assistent</p>

Den første samling i Hvidovre Fodbold var i lørdags, hvor i alt 29 spillere mødte op. Der var flere helt nye ansigter, som vil prøve sig af, og så var der de forventede nye; Frederik Krabbe, Anders Vestergaard samt Magnus Sonne.

Træner Thomas Westh Hansen præsenterede sin nye assistent, og det var en gammel kending. Jonas Schumacher spillede tilbage i 2005 og 2006 i Hvidovre, hvor hans sublime venstreben lagde op til mange mål.

- Jeg var med til at spille oprykningskamp mod FC Fyn, fortæller Jonas Schumacher.

- Jeg har kendt Thomas Westh i lang tid og helt tilbage fra min tid i Lyngby. Vi har altid holdt kontakten ved lige, og da muligheden bød sig for at arbejde sammen, var jeg med på den idé. Min aktive karriere er slut og overstået. Knæet kan ikke holde til den slags belastninger mere, så nu glæder jeg mig til at tage fat i HIF igen...

Azad Corlu, Ole Dau og Jonathan Nielsen deltog ikke i den første træning. Azad Corlu og Ole Dau var ude og løbe, hvor Jonathan Nielsen slet ikke var omklædt.

- Jeg løbetræner nu, og det er gået fantastisk med min genoptræning, oplyser Azad Corlu.

- I første omgang frygtede vi en korsbåndskade, men en scanning viste, at det var et skadet ledbånd, og så er der blevet arbejdet på få helet den skade. Man kan sige, at tidspunktet for skaden var god, idet jeg nu har fået ro og tid til at komme tilbage. Jeg har aftalt med Thomas Westh, at jeg tager den med ro og ikke forcerer noget. Så kan jeg godt nå at være med, når vi åbner sæsonen...

Publiceret 13 January 2015 08:00