Johnny Thorsen viser stolt sit rejselegat frem. (Privatfoto).

Johnny Thorsen viser stolt sit rejselegat frem. (Privatfoto).

AIK 65 Strøby:

Velfortjent hæder til Thorsen

FODBOLD: Ved DBU Sjællands delegeretmøde lørdag på Roskilde Kongres Center blev der traditionen tro uddelt portioner á kr. 1.0.000 fra Erik Asmunds Rejselegat.
Et af disse rejselegater tilfaldt den kendte og vellidte AIK 65 Strøby mand Johnny Thorsen - og det har naturligvis skabt stor glæde i klubben.
Johnny Thorsen startede som ungdomsspiller i AIK 65 Strøby kort efter sammenlægningen i 1965, så klubben har 50 års jubilæum i år, men blev ungdomsspiller i år 1967-77, hvor han selv spillede i sin gule spillerdragt flere år.
Senere blev han selv træner, hvor han i mange år stod for opstart af de helt nye og små drenge i klubben.
- Mange steder hvor Johnny færdes møder man nu voksne mænd, som selv har børn, som siger ”hej træner, kan du huske at du trænede mig som lille knægt”. Der er også forældre som selv har små børn i klubben, der selv er blevet trænet at Johnny. I dag træner han små piger i alderen fra U/11 og yngre, med stor succes og stort engagement og nydelse for både piger og forældre og Johnny selv. Han er i efteråret gået ind som træner sammen med et par fædre, til små piger og drenge årgang 2011, som indendørs træner med leg og bold med stor succes, fortæller Connie Olsgaard på vegne af AIK 65 Strøbys Fodboldafdeling.
Johnny Thorsen har i mange år været medlem at klubbens bestyrelse, stået for fodboldskoler og brugt en del af sin sommerferie på dette store arrangement, og givet en masse børn og unge mange gode oplevelser i årenes løb. Samtidig har han også haft en masse glade unge trænere til denne DBUs Fodboldskole.
Han har været sort dommer for både voksne og børn og flere år, men nu kun for ungdommen. Han har i årenes løb haft flere gode tiltag i klubben som ung træner uddannelser, andre kurser og sociale arrangementer.
- Johnny har i nogle år stået for klubbens indkøb og salg af juletræer ved Solgårdsparken, et stort arbejde hvor han dagligt, skal åbne og lukke i den travle måned før julen, hvor det så er alle klubben ungdomshold der varetager salget af juletræerne. Dette er kun et lille udpluk af Johnnys aktiviteter i klubben, hvor han også altid aktiv når der bliver spurgt om hjælp i pigeafdelingen til alle deres arrangementer, som Pigeraketten m.v., han hjælper også drengeholdene som alt muligmand og dommer, så en virkelig hjælpsom ildsjæl i fodboldklubben, siger Connie Olsgaard.
Ved siden af sit frivillige arbejde i fodboldklubben har han sit daglige arbejde indenfor Forsvaret, og derudover et arbejde som hal vagt i weekender m.v. Har får da også tid til, at spille teater i det lokale forsamlingshus, hvor han gennem mange år har spillet mange sjove deletant forestillinger.
- Klubbens trænere og ledere siger stort tillykke og ønsker Johnny lykke og held i fremtiden, med forhåbentlig mange år endnu som Mr. AIK i AIK 65 Strøby, slutter Connie Olsgaard.
pm

null

Publiceret 13 January 2015 08:30