EfB har indgået en ny aftale med forsvarsspilleren Daniel Stenderup (nummer fem fra højre), så den nu gælder til 30. juni 2017.

EfB har indgået en ny aftale med forsvarsspilleren Daniel Stenderup (nummer fem fra højre), så den nu gælder til 30. juni 2017.

EfB:

Daniel Stenderup forlænger til sommeren 2017

EfB har indgået en ny aftale med forsvarsspilleren Daniel Stenderup, så den nu gælder til 30. juni 2017.
Den 25-årige Vanløse-dreng spillede 10 år i Brøndby IF, men havde efter en langvarig skade svært ved at få spilletid på superligaholdet i foråret 2014, hvorpå han valgte at skifte til EfB på en etårig kontrakt.
"Det er gået rigtig godt for mig i efteråret, og det var vigtigt for mig at få en længerevarende aftale på plads. Jeg har hele tiden været glad for at være i Esbjerg, og jeg kan godt lide den aggressive form for fodbold, vi spiller. I den nye kontraktperiode skal jeg gå ind og tage mere ansvar, og det er jeg klar til," siger Daniel Stenderup.

I konkurrence med Michael Jakobsen og Eddi Gomes har Daniel Stenderup spillet 14 kampe, heraf 10 i Superligaen, for EfB siden skiftet i sommeren 2014. Sammen med unge Jeppe Brinch udgør de EfB's primære midterforsvarere.
"Efter en periode med begrænset spilletid i Brøndby har Daniel præsteret rigtig fint for os og har til fulde levet op til de forventninger, vi havde til ham. Han er en hurtig forsvarer med et højt bundniveau, stor stabilitet og godt duelspil. Vi har lært ham at kende som en spiller, der er seriøs i alt, hvad han foretager sig, og han bidrager dermed til en professionel træningskultur," siger EfB's cheftræner, Niels Frederiksen.
Daniel Stenderup bor i Esbjerg sammen med kæresten Isabel, der 1. februar begynder på socialrådgiverstudiet på UC Syddanmark.

Publiceret 13 January 2015 13:15