Tina Agergaard Hansen blev hasteindlagt under tirsdagens byrådsmøde

Tina Agergaard Hansen blev hasteindlagt under tirsdagens byrådsmøde

Byrådsmedlem hasteindlagt under byrådsmøde

Udover en masse forskellige emner på dagsorden under tirsdagens byrådsmøde i Varde var der også drama i luften

Af
Kim Schou

Et år efter at have påbegyndt sin første byrådsperiode i Varde Byråd, blev årets første byrådsmøde et møde, som den 41-årige Tina Agergaard Hansen (DF) fra Ølgod aldrig glemmer.
”Lad mig lige starte med at fortælle, at jeg har det fint i dag, selvom jeg er træt,” fortæller Tina Agergaard Hansen fra sin sygeseng på neurologisk afdeling i Esbjerg.
Tirsdag deltog hun i et udvalgsmøde i Børn og undervisning først på eftermiddagen, men der var der ikke noget galt.
”Klokken 16 havde vi så et formøde om integration, hvor jeg havde været på banen et par gange,” siger Tina Agergaard Hansen til Lokalavisen Varde.

Pludselig svimmel

”Kvart i fem blev jeg så pludselig rigtig svimmel og ville ud at have noget vand, men vidste ikke hvordan jeg skulle komme ud på den mindst pinlige måde,” fortæller hun.
Derfor bad hun partikollegaen Julie Gottschalk gå foran, for at hun kunne støtte sig til hende.
”Jeg kunne bare mærke at det ikke hjalp, så da jeg fik kvalme, fandt jeg et toilet, hvorfra jeg ringede til vagtlægen,” fortæller Tina Agergaard Hansen, som godt kunne mærke at der var noget ekstra ordinært galt.
”Nu er jeg snart færdig med min sygeplejerske uddannelse og jeg tror, at det har været med til at bevare roen i mig, da jeg kender til symptomer,” siger hun og fortsætter.
”Men jeg må indrømme at jeg blev lidt bange da vagtlægen sagde at han frygtede en lille hjerneblødning,” fortæller hun.
Derfor blev hun kørt til SVS i Esbjerg hvor hun i går var gennem en masse blodprøver og en scanning.
”Det hele ser heldigvis meget fint ud, men lægerne mener, at det var nogle små krystaller inde i øret der har drillet, ”Men jeg håber allerede at blive udskrevet igen i dag,” slutter Tina Agergaard Hansen, som blev ledsaget af sin byrådskollega- og kæreste Poul Rosendahl ( V ) til sygehuset.

Publiceret 14 January 2015 08:00