Det lykkes ikke altid tyvene at stjæle

Det er ikke altid, at det lykkes tyve at komme fra et gerningssted med tyvekoster. Enten bliver de forstyrret eller også er det ikke muligt for dem at bryde ind.
Der har det seneste døgn været sådan nogle tilfælde i Kolding, oplyser Sydøstjyllands Politi.
På Ambolten i Kolding ved Toyota observerede et vidne tirsdag klokken 00.39 to mænd, som lyser med lommelygte ved indgangen til bilforhandleren. Da en patrulje ankommer har de to mænd forladt stedet i den samme bil, som de ankom i.
Tirsdag formiddag klokken 11.40 var den gal på Snerlevej i Kolding, hvor et vidne ser to mænd, den ene iført en blå-hvid stribet trøje, forsøge at bryde en dør op til en lejlighed. Da vidne råber tyvene an, løber de fra stedet.
Ved Munkebo Kiosk på Palmeallé har ukendte gerningsmænd tirsdag klokken 05.27 forsøgt at skære en rude op - men forgæves.
På Munkevængets Skole i Kolding gik alarmen tirsdag aften klokken 22.13. Et vidne havde set tre mænd gå inde på skolen med lommelygter, men mændene forsvandt hurtigt fra skolen på scootere. Da en patrulje kom frem kunne betjentene konstatere, at der ikke var tegn på indbrud, så gerningsmændene må være kommet ind på skolen enten ved hjælp af en nøgle eller et åbent vindue. Der var umiddelbart ikke stjålet noget fra skolen.

Publiceret 14 January 2015 09:45