Glade HBKFC piger efter den spændende og dramatiske SM-finale mod Herlufsholm. (Privatfoto).

Glade HBKFC piger efter den spændende og dramatiske SM-finale mod Herlufsholm. (Privatfoto).

HBKFC til tops ved SM i Futsal

FUTSAL: I pigetalentafdelingen i Herfølge Boldklub-Køge Pige FC har man i år valgt at tage futsal på programmet som et fjerde træningspas med bold.
Der er blevet arbejdet intenst med at omstille sig til at spille og tænke futsal – og specielt en træningsdag med Adolfo” Dolle” Rodrigez, assisterende landstræner for Futsal-landsholdet, har hjulpet pigerne til at få futsal helt ind under huden.
Efter en spændende mellemrunde, hvor det bl.a. lykkedes holdet at besejre de forsvarende Danmarksmestre, var holdet til spille om SM-titlen.
Semifinalen mod Roskilde Pigefodbold blev vundet ret overbevisende med 4-1, og så var holdet klar til at møde de dygtige piger fra Herlufsholm.
I lighed med andre opgør mellem de to hold, blev det en spændende og intens kamp.
Efter rigtig flot spil kunne HBKPFC gå til pausen til med en fortjent føring på 2-1 og da holdet udbyggede til 3-1, så det ud til at være en formsag at hjemføre SM-trofæet. Som så ofte før i sådanne kampe gik der i de sidste par minutter ”gummiben i den” og Herlufsholm kom på 3-3 og finalen skulle afgøres med spil til først scorende mål.
Det mål scorende HBKPFC efter halvandet minut og så kunne en flok glade og trætte piger modtage det synlige bevis på deres nye status som Sjællandsmestre i Futsal.
- Selvom futsal selvfølgelig ikke har været vores primære fokus, så har det været et godt afbræk i en opstartsperiode, hvor pigerne træner op 5-6 gange om ugen. En så tæt finale er jo god ”mentaltræning” for pigerne og jeg synes også at det var helt retfærdigt at vi vandt, siger cheftræner Søren Andersen, der nu kan forberede sig på et kvalifikationsstævne mod et par hold fra DBU København, der afgør om pigerne kan gå hele vejen til finalestævnet om DM i Futsal.
pm

Publiceret 14 January 2015 17:15