Tirsdag den 20. januar afholder Bjergkæden i Køge langrendsaften. (Privatfoto).

Tirsdag den 20. januar afholder Bjergkæden i Køge langrendsaften. (Privatfoto).

Langrendsaften hos Bjergkæden i Køge

Med besøg fra Køge Skiklub

KØGE: Januar er måneden for smalkost, motionsflip og nytårsfortsætter. Januar er også normalt måneden, hvor kulden bider, det er mørkt og vådt og de sidste detaljer skal på plads inden skiferien.
Friluftsbutikken Bjergkæden i Vestergade 34 A i Køge har alt det udstyr, der skal bruges for ikke blot at overleve, men også opleve januar måned.
Butikken har også planlagt en spændende langrendsaften tirsdag den 20. januar kl. 19.00 med besøg fra Køge Skiklub.
Langrendsaftenen i Bjergkæden er en oplagt måde at varme op til den kommende skisæson på og vil give masser af inspiration til høj puls og fart i sporet.
- Kom til en spændende aften i langrendsskienes tegn, når vi byder velkommen til Langrendsaften. Denne aften bliver du vejledt om udstyrsvalg og skismøring, så du er godt rustet til både langrendsferien med familien, turen på vinterfjeldet eller til deltagelse i Vasaløbet, siger Henrik Hansen fra Bjergkæden.
Den stigende interesse for det 90 km lange skiløb Vasaloppet i Sverige, har gjort at Bjergkæden har inviteret Mikael Hansen fra Køge Skiklub til denne aften.
Mikael Hansen vil dele ud af sin enorme erfaring fra i alt 21 gennemførte Vasaløb og står klar til at svare på spørgsmål fra kommende langdistance langrendsløbere.
Langrendsaftenen i Bjergkæden er en et rigtigt godt sted at hente inspiration og få styr på udstyr og skismøringen.
Det er gratis at deltage i arrangementet, men tilmelding er nødvendig til butikken i Køge eller på www.bjergkaeden.dk.
pm

Vasaloppet i Sverige. (Privatfoto).

Vasaloppet i Sverige. (Privatfoto).

Publiceret 14 January 2015 06:15