Den 28. februar og 1. marts er der ShoppingBAZAR i Innovationsfabrikken. Foto: ShoppingBAZAR.

Den 28. februar og 1. marts er der ShoppingBAZAR i Innovationsfabrikken. Foto: ShoppingBAZAR.

ShoppingBAZAR i Innovationsfabrikken

Denne gang er der VIP-shopping, som er et nyt koncept på messen

Når den lokale messearrangør fra Bjert Dorthe Johannsen, åbner dørene til powershopping i IBC Innovationsfabrikken, er det med et helt nyt koncept kaldet VIP-SHOPPING. Det foregår i weekenden 28. februar og 1. marts.

“Jeg glæder mig meget til den årlige messe i Innovationsfabrikken. Det er altid så dejligt, at afholde messen i sin egen by, hvor vi har mange fantastiske og trofaste kunder”, fortæller Dorthe Johannsen.

Det nye koncept på messen er VIP-shopping. Her har 300 kunder eksklusivt mulighed for, at shoppe fra 10.00-11.00 før alle andre kunder. Klokken 9.30 bliver dørene åbnet til hyggelig morgenmad, uddeling af goodiebags og lodtrækning om fine præmier. Klokken 10-11 er der så VIP-shopping hos de mange udstillere, som i den time forkæler kunderne med ekstra gode tilbud. Billetter til VIP-shopping bestilles på mail@shopping-bazar.dk

Messen byder på 110 stande med designere, internetshops og fødevareproducenter som står klar til at forkæle kunderne med designertøj, sko, smykker, tasker, boligdesign, fødevarer, skønhedsprodukter, dyner, briller, møbler, børnetøj m.m.

Publiceret 14 January 2015 17:00