Arkivchef Jørgen Dieckmann Rasmussen vil denne aften på vanlig levende måde tage publikum med på en nostalgisk rejse i et spændende årti.

Arkivchef Jørgen Dieckmann Rasmussen vil denne aften på vanlig levende måde tage publikum med på en nostalgisk rejse i et spændende årti.

Arrangement:

Da gode tider blev bedre i Esbjerg

Esbjerg Conference Hotel åbner igen dørene for et nyt arrangement - denne gang med et tilbageblik i 60'ernes Esbjerg & omegn. En tid, hvor det gamle Esbjerg blev truet af nye tiders krav, og hvor moderne mennesker forlangte frihed og bedre vilkår. Jagten på materielle goder begyndte for alvor - for mange symboliseret med en villa, Volvo og vovhund.
Torsdag den 29. januar fortolker sangeren Dorte Mørup Tagmose velkendte sange fra 60'erne bl.a. Beatles, Simon & Garfunkel akkompagneret af pianisten Søren Kaspersen, som er kendt fra flere orkestre – bl.a. Niveau og hit med 80'erne. Arkivchef Jørgen Dieckmann Rasmussen vil på vanlig levende måde tage publikum med på en nostalgisk rejse i et spændende årti.
Aftenen indledes med spisning kl. 18.00, hvor værterne på Esbjerg Conference Hotel vil servere et sikkert tresserhit: Gullasch med kartoffelmos og en lækker æblekage til dessert. Der er indlagt en pause, hvor der serveres en kop kaffe med hjemmebagte småkager.
Billetter til denne kulturelle aften kan købes på www.billetten.dk eller på Esbjerg Byhistoriske Arkiv i åbningstiderne.

Publiceret 14 January 2015 15:15