Flemming Just, Museumsdirektør Sydvestjyske Museer:

Flemming Just, Museumsdirektør Sydvestjyske Museer: "Det er et fantastisk mødested, ja faktisk årets mødested. Det er her, man lige siger hej, ønsker godt nytår og indgår løse aftaler. Jeg har været med alle år, og er imponeret over arrangementet. Det begyndte i Esbjerg, men nu ser jeg, mange fra Bramming og Ribe komme også, og det glæder mig."

VOXPOP:

Hvad får du ud af at gå til Nytårskur?

Karen Baungaard, Tidl. byrådsmedlem:

Karen Baungaard, Tidl. byrådsmedlem: "Jeg er her, fordi det er et sted at mødes med en masse mennesker på en uforpligtende måde. Samtidig får jeg nye synspunkter og inputs, som jeg kan bruge i de netværksgrupper og bestyrelser, jeg er en del af, og som arbejder for Esbjerg som et vækstcenter. Der er desuden en rigtig god stemning her."

Martin Fyhn, Direktør Støcbo Gruppen:

Martin Fyhn, Direktør Støcbo Gruppen: "Jeg holder meget af den udformelle stemning, som er til denne nytårskur. Jeg får faktisk mere ud af denne nytårskur end mange messer. Man netværker og lave løse aftaler, og det er jo ofte den måde, at nye relationer bliver skabt på. Jeg synes, det er et godt arrangement med mange mennesker."

null

Publiceret 14 January 2015 10:00