Forleden så prinsesse Marie nærmere på Akutsygehuset i Aabenraa - nu er det din tur på søndag.

Forleden så prinsesse Marie nærmere på Akutsygehuset i Aabenraa - nu er det din tur på søndag.

Åbent hus på akutsygehuset i Aabenraa

Søndag fra kl. 11 til kl. 15 åbner Sygehus Sønderjylland og Psykiatrien i Region Syddanmark dørene til et arrangement for hele familien i sundhedens tegn

 
Der er mulighed for at få indsigt i aktiviteterne på sygehuset og i nogle af de mange klinikker, som findes i Aabenraa, og i dagens anledning er der også en lang række underholdende indslag for både børn og voksne.
 
Besøg fx messeområdet, hvor besøgende kan få informationer og lære en masse nyt om sundhedssektoren i Region Syddanmark. Her kan du også se vores robotter og en ”operationsstue”. Der bliver også mulighed for at møde hospitalsklovnene, få målt dit blodtryk, lære noget om håndhygiejne, prøve en sansestol og psykiatriens nye seng, snakke med sundhedsfagligt personale, høre a cappella-koret AcaVoca i den store nye varemodtagelse og meget, meget andet.
 
Sygehusets Udvalg for Brugerinddragelse benytter anledningen til at søge helt almindelige borgere til Sygehus Sønderjyllands nye brugerråd af borgere, brugere, ansatte og repræsentanter fra kommuner og praktiserende læger.
 
Alle stande i messeområderne holder åbent hele dagen fra klokken 11.00 -15.00.
 
I klinikkerne kan du prøve udstyret, se de store scannere, kigge i mikroskoper og meget andet. Klinikkerne har aktiviteter hele dagen fra 11.00-15.00.
 
Læs mere i programmet på www.sygehussoenderjylland.dk

Publiceret 16 January 2015 11:12