(Arkivfoto).

(Arkivfoto).

Blodtryksmåling var forsøg på tricktyveri

GREVE: Kl. 17.06 modtog politiet en anmeldelse fra ægtefællen til en 64-årig kvinde fra Bøgehegnet i Greve om et tricktyveri.
Medens ægtefællen var ude for at handle kl. ca. 14.00, havde en fremmed kvinde henvendt sig på bopælen hos den 64-årige og oplyst, at den 64-årige skulle have målt sit blodtryk.
Kvinden kom ind og fik den 64-årige placeret i køkkenet med ryggen til entreen.
Under samtalen med kvinden, der havde medbragt måleudstyr, mente den 64-årige at høre støj fra soveværelset.
Den 64-årige oplyste til kvinden, at hendes ægtefælle lige var på trapperne, hvorefter den fremmede kvinde blev urolig, pakkede sit udstyr sammen og undskyldte sig med, at det ikke virkede, og at hun skulle hente noget andet i bilen.
Hun kom dog aldrig tilbage, og ægtefællen kunne efter sin hjemkomst konstatere, at en anden person end den fremmede kvinde havde rodet i et skab i soveværelset - dog uden at stjæle noget.
Den fremmede kvinde blev beskrevet som dansk af udseende, almindelig kropsbygning. Lys hudfarve. Sort, mellemlangt krøllet hår. Hun talte dansk med accent. Kvinden var iført mørkt tøj. Hun medbragte ”blodtryksmåler” med en sort ledning, sølvfarvet armbind og en hvid boks.
Lokalpolitiet i Karlslunde hører gerne fra personer, der har bemærket kvinden og/eller en anden medsammensvoren. Kontakt politiet på tlf. 114.
pm

Publiceret 16 January 2015 11:45