"Vi er klar til at vise flaget," siger borgmester H.P, Geil (V).

Haderslev viser flaget

På søndag den 18. januar fra 11-15 er der åbent hus på det nye akutsygehus i Sønderjylland. Haderslev Kommune er med og viser en aktiv kommune med en klar sundhedsprofil frem

Af
Peter Rasmussen

Det nye akutsygehus i Sønderjylland ligger i Aabenraa, men derfor vil man alligevel kunne møde Haderslev Kommune, når sygehuset på søndag slår dørene op for alle interesserede.
"Akutsygehuset er for alle borgere i Sønderjylland, og vi deltager naturligvis med en række sundhedstilbud og viser, at Haderslev Kommune har en stærk sundhedsprofil og et godt samarbejde med Sygehus Sønderjylland," siger borgmester i Haderslev Kommune, H. P. Geil.
På dagen vil de besøgende blandt andet få mulighed for at få et sundhedstjek i Haderslev Kommunes populære sundhedsbus, når den for første gang nogensinde kører over kommunegrænsen for at holde ved den nye indgang til sygehuset.
Indenfor kan interesserede høre mere om, hvordan Familieværkstedet arbejder sammen med Sygehus Sønderjylland, og man kan deltage i en konkurrence og vinde biografbilletter ved at svare på spørgsmål om det aktive og sunde liv i Haderslev Kommune.
Derudover er der på dagen mulighed for at se mange andre spændende ting, man ikke oplever hver dag på sygehuset, som fx at prøve udstyr og robotter, se en operationsstue, møde hospitalsklovne og se den nye akutmodtagelse.

Publiceret 16 January 2015 08:15