Nyt fitnesscenter i Friheden

Fitness World åbner mandag op med en række gode tilbud til nye og gamle medlemmer

Af
key

Mandag morgen kl. 5.30 slår Fitness World i Frihedens Butikscenter dørene op til et ca. 1.200 m2 stort fitnesscenter. Fejringen af åbningen er allerede begyndt.
Centret er indrettet i to plan, hvor medlemmerne, som i langt de fleste Fitness World-centre, umiddelbart inden for indgangsdøren møder kredsløbsmaskiner og reception.
- Det gør det let at overskue centret for nye medlemmer, siger Asker Jensen, der er markedschef for det nye center.
Ud over kredsløbsmaskinerne vil der også være muskelmaskinerne, holdsale og et område til udstrækning eller individuel træning. I kælderarealet er der, ud over omklædning, også et stort og velindrettet område, for den gruppe af medlemmer, der træner målrettet styrketræning.
Centrets daglige leder er Christina Hansen, der allerede i dag og i morgen er at finde i Frihedens Butikscenter i området ved Føtex. Her vil hun invitere interesserede til at deltage i konkurrencer. I forbindelse med åbningen vil nye og gamle medlemmer blive tilbudt en række fordelagtige tilbud i forbindelse med åbningen af det lokale center.
På centrets side på FB står der således:
"Glæd dig til en skøn dag med GRATIS træning i vores lækre nye center i Frihedens Butikscenter! Ta' alle dine venner under armen, prøv centreret, smag vores produkter og få en snak med vores smilende medarbejdere. Vi glæder os super meget til at se jer!"
Læs mere om det nye, store center i Hvidovre Avis på tirsdag.
 
 
 
 

Publiceret 16 January 2015 12:45