Nikolaj Skaaning og Tatiana Kisseleva har samlet en smuk buket smukke og fortryllende toner til forårskoncerten i Borup Kulturhus.

Nikolaj Skaaning og Tatiana Kisseleva har samlet en smuk buket smukke og fortryllende toner til forårskoncerten i Borup Kulturhus.

Se frem til fem minutter i forår ...!

KONCERT: Alle længes efter forår, så derfor byder sopran Tatiana Kisseleva og pianist Nikolaj Skaaning foråret velkommen med en herlig buket af smukke, fortryllende og festlige toner.
Denne buket deler de ud af til publikum i Borup Kulturhus, Møllevej 2 i Borup lørdag den 28. februar kl. 15.00.
De to dygtige og sprudlende kunstnere har samlet et meget blandet program, der byder på smukke blomster indenfor opera, operette, musical, jazz, viser og klaverspil for både 2 og 4 hænder.
Alle disse skønne blomster er fremavlet af komponister som Mozart, Lehar, Gershwin, Niels Lan Doky, Michael Bojesen, Andrew Lloyd Webber, Tchajkovskij og mange mange andre.
For at give de to kunstnere en chance for at tørre sveden af panden, bliver der indlagt en pause under koncerten, hvor der bliver serveret champagne og kransekagestykker for publikum.
Tatiana Kisseleva og Nikolaj Skaaning holder begge til i Køge-området, men sådan har det ikke altid været.
Tatiana Kisseleva stammer fra Rusland og har også fået sin uddannelse der. Selv om hun til daglig bor i Borup, er hun kendt fra koncerter i Sverige, Spanien, Rusland og naturligvis i Danmark. Til daglig underviser Tatiana Kisseleva og er dirigent for Ejbykoret, Bjæverskov pigekirkekor, Jystrup Kor samt koret ”Verdens Sirener”.
Nikolaj Skaaning er uddannet på musikkonservatoriet med slagtøj som hovedfag, og det har givet ham opgaver i flere symfoniorkestre, på teatre og på Roskilde Festivalen sammen mange store navne bl.a. Ekkozone, men også som pianist er han meget benyttet sammen med Eran DD, Kirsten Siggaard, Gorm Hovaldt og sangerinderne fra Bakkens Hvile. Til daglig underviser Nikolaj Skaaning, er korleder og ansat som organist i Hårlev/Varpelev kirke.
Skønt vinteren ikke hører til de strengeste, er der allerede stor interesse omkring koncerten ”5 minutter i forår”, så det er ikke tilrådeligt at vente med at købe billet ved døren.
Der er mulighed for at købe billetter allerede nu i Bogladen, Brogade i Køge eller hos Doris Lukowski-Nielsen på mail DLN2@sol.dk eller på tlf. 2147 3021.
pm

Publiceret 16 January 2015 16:00