EfB har solgt Eddi Gomes til en udenlandsk klub, og den 26-årige midterforsvarer har blot et halvt år efter sin debut spillet sin sidste kamp for klubben.

EfB har solgt Eddi Gomes til en udenlandsk klub, og den 26-årige midterforsvarer har blot et halvt år efter sin debut spillet sin sidste kamp for klubben.

CHOK:

Eddi Gomes solgt til udlandet

EfB har solgt Eddi Gomes til en udenlandsk klub, og den 26-årige midterforsvarer har blot et halvt år efter sin debut spillet sin sidste kamp for klubben. Aftalen er afhængig af Gomes' forhandlinger om de personlige vilkår og et lægetjek, og kontraktforholdene forventes endeligt afklaret inden for en uge.
Eddi Gomes og hans rådgivere mødes inden for få dage med repræsentanter for den kommende klub for at forhandle de sidste detaljer, og i næste uge gennemgår han et lægetjek.
"Vi har fået et tilbud på Eddi Gomes, vi ikke kunne sige nej til, og dermed siger han efter blot et halvt år i EfB farvel til klubben. Vi betragter det som en uhørt succeshistorie, at vi har været med til at udvikle en spiller, der for blot to år siden ikke havde spillet andet end 2. divisionskampe, til et niveau, hvor han er interessant for et stort land," siger EfB's adm. direktør Søren Poulsen i en pressemeddelelse her til formiddag.
Eddi Gomes blev købt fri af en kontrakt med HB Køge i NordicBet Ligaen i sommeren 2014 og debuterede for EfB i Europa League-kampen mod FC Kairat Almaty 17. juli. Han har siden spillet 19 kampe for EfB og overbevist med sin imponerende fysik, hurtighed og en kampvilje, der på rekordtid gjorde ham til publikumsyndling.
EfB Elite A/S har endnu ikke afsluttet årsregnskabet for 2014 og har følgelig ikke udmeldt forventninger til resultatet for det nye regnskabsår. I budgettet for 2015 indgår transferindtægter og –udgifter, og salget af Eddi Gomes indgår nu på positivsiden på den post.
"Både vi og tilhængerne skal vænne os til, at køb og salg af spillere indgår som et naturligt element i EfB's nuværende og fremtidige forretningsmodel. Derfor kan vi ud fra forretningsmæssige motiver vælge at sælge profiler, som vi ellers gerne ville have beholdt i spillertruppen," siger Søren Poulsen.
Efter rekordregnskabet i 2013 oven på den succesrige deltagelse i Europa League er EfB nu regnskabsmæssigt tilbage i normale tilstande. På den baggrund forventer EfB Elite A/S et resultat før skat mellem -3,0 og 3,0 mio. kr. i 2015.
Eddi Gomes skifter ifølge bold.dks oplysninger til en kinesisk klub for et beløb på mellem 10 og 12 millioner kroner.

Publiceret 16 January 2015 10:30