Klar til kamp:

Over 2.000 har købt kort til EfB’s hjemmekampe

For første gang nogensinde har Esbjerg fB solgt over 2.000 sæsonkort i denne sæson. En kampagne for at sælge sæsonkort til forårets otte hjemmekampe i Alka Superliga og en eller flere kampe i DBU Pokalen har bragt det samlede salg op på 2.042 sæsonkort, en fremgang på 21 procent i forhold til 1.682 solgte sæsonkort i hele 2013-2014-sæsonen.
EfB’s billetansvarlige, Esben Svane, oplyser i en pressemeddelelse, at forårskampagnen fortsætter frem til 15. februar med henblik på at give endnu flere EfB-tilhængere mulighed for at købe faste, attraktive pladser på B-, C- og D-tribunerne. 16. februar åbner det almindelige billetsalg til forårets første kampe på www.efbbillet.dk.
"Vi besluttede inden denne sæson at stimulere interessen for EfB’s hjemmekampe yderligere ved at tilbyde sæsonkort til ståpladser og siddepladser på flere tribuner til skarpe priser, og det har haft en god effekt. For de tilskuere, der ikke nåede at komme med i efteråret, er der fortsat penge at spare ved at købe et sæsonkort til forårets kampe," siger Esben Svane.
Du kan få et sæsonkort til en ståplads til 400 kr. og et sæsonkort til siddeplads fra 500 kr. Børn op til og med 16 år kan få en fast plads på en af de tre tribuner til 250 kr. Køb sæsonkortet til forårets kampe på www.efbbillet.dk/kort.
Køber du et sæsonkort, inviteres du til et eksklusivt arrangement 19. februar i Carlsberg Lounge, hvor du får sidste nyt fra cheftræner Niels Frederiksen blot to dage før forårspremieren. Niels Frederiksen agter sammen med sine spillere at avancere fra den aktuelle ottendeplads i Alka Superliga og ligesom i de to foregående sæsoner slutte i top seks.
De seneste to sæsoner har EfB samlet været forårets bedste hold i Superligaen. I 2012-2013-sæsonen opnåede holdet 28 point i 13 kampe og blev suverænt Forårets Hold, og i seneste sæson blev holdet kun overgået af de danske mestre fra AaB. Her blev det til 29 point i 15 kampe.
Med slutspurterne de to seneste to sæsoner i erindring fornemmer mange EfB-tilhængerne, at der kan være mere godt i vente i det kommende forår. Derfor ønsker flere at opleve hjemmekampene fra en sikker placering på en af tribunerne.
EfB’s tilskuergennemsnit til hjemmekampe i Superligaen steg i seneste sæson med 15 procent til 7.667, hvortil kom over 53.000 til fem Europa League-kampe på Blue Water Arena.

Publiceret 16 January 2015 10:30