Forfatter Marianne Gade læser op af sin nyeste bog på Kolding Bibliotek den 3. februar.

Forfatter Marianne Gade læser op af sin nyeste bog på Kolding Bibliotek den 3. februar.

Samvær, kultur og gode oplevelser

Opstart af nye kulturgrupper på Kolding Bibliotek

Kolding Bibliotek tager initiativ til opstart af nye kulturgrupper den 3. februar klokken 10.00 om formiddagen. Som inspiration kommer forfatteren Marianne Gade og læser op fra sin nyeste bog.

En Kulturgruppe er en gruppe voksne personer, der aftaler at følges ad til arrangementer i Koldingområdet – eller andre steder – med jævne mellem-rum. Det kan f. eks. være en gang om måneden.

Fra bibliotekets side er det tænkt som en mulighed for at lære andre at kende og komme ud til aktiviteter, man ellers ikke ville være kommet til. Aktivi-teterne kan være at gå sammen på museer, til koncerter, på udstillinger, i teatret, i biografen, til foredrag, til sportsbegivenheder, på café osv. De en-kelte grupper bestemmer selv, hvad de ønsker at bruge tiden sammen på.

Biblioteket tager initiativet til at starte grupperne op. Ideen er, at grupperne herefter er selvkørende, og selv aftaler hvor tit de mødes, på hvilke datoer og hvad der skal ske, når de mødes.
Denne gang er der også lidt kultur til selve opstartsmødet. Forfatteren Mari-anne Gade læser lidt op fra sin nyeste bog ” Et sted som ingen ser” og synger et par sange med akkompagnement af sin mand, Lars Kristiansen.

Publiceret 18 January 2015 16:00