Smartphones af mærket Nordic ligner en ’sællert’ i Danmark.

Smartphones af mærket Nordic ligner en ’sællert’ i Danmark.

Nyhed:

Lokal forhandler er klar med billige smartphones

A.E. Elektronik i Hoptrup sender mange nye telefoner på gaden

Af
Peter Rasmussen

Hvad koster en god smartphone ? En smartphone, som kan det den skal - og som ikke er SIM-låst til ét eller andet abonnement man ikke ønsker sig. Ja svaret er 'rigtig mange penge'.
“Forkert,” lyder det fra Anker Larsen. Han driver A.E. Elektronik på Hovedgaden i Hoptrup, og har en vældig succes med at sælge smartphones og tablets af mærket “Nordic”.
“Det er nogle rigtig gode og smarte produkter, som sådan set ikke afviger særligt fra de kendte mærket - ud over på prisen. De arbejder med Android systemet, som man blandt andet kender fra Samsungs produkter,” fortæller han.

Fantastisk start

Han introducerede de nye produkter med en vis forsigtighed. Det er jo lidt svært at vide om kunderne er klar til et “noname” produkt på telefonmarkedet. Han blev dog hurtigt overbevist om, at det er de skam:
“Det er gået rigtig godt, så nu går jeg 'all in'. Nu tager jeg et bredere sortiment på lager og på næste lørdag - den 24. januar - imellem klokken 10.00 og 15.00, får jeg besøg i butikken af direktøren for den virksomhed, som importerer Nordic produkterne til Danmark.”
“Han ved alt hvad der er værd at vide om smartphones og tablets, og på dagen vil vi give yderligere 15 procent rabat på de - allerede - lave priser,” siger Anker Larsen. Han oplyser at man på dagen vil have en masse ekstra produkter man kan købe til attraktive priser:
“Og så har vi jo iøvrigt udsalg i hele ugen op til,” siger Anker Larsen, der vurderer at de bedste Nordic produkter kun koster det halve af de kendte mærker på det danske marked.

Publiceret 18 January 2015 10:15