Volleyball:

VTE’s Damer vandt tæt kamp

Volleyteam Esbjergs 1. Division Damer spillede lørdag d. 17. januar på Ådalskolen mod Ry VK 75.
Ry VK 75 lå inden kampen placeret på en fjerdeplads, lige foran VTE på femtepladsen. Så der ventede en tæt og lige kamp, hvilket også blev tilfældet. VTE holdet startede bedst og vandt efter effektivt spil både første og andet sæt.
Chancen for at lukke kampen i tre sæt var også til stede, men Ry VK 75 er et stærkt hold, der ikke sådan lige giver op, og da VTE holdet ikke kendte sin besøgstid vandt Ry VK 75 sættet, og var for alvor med i kampen igen.
Ry VK 75 viste sin enorme rutine og satte sig hurtigt på kampen i fjerde sæt og kom langt foran, VTE valgte at fokusere på det afgørende femte sæt, skiftede ud og gjorde sig klar til det afgørende sæt. 
Denne beslutning gav pote, VTE holdet kom bedst fra start og førte gennem hele sættet. Ry VK 75 kom tæt på i slutfasen, men VTE holdet afviste og vandt fortjent kampen.      
Rigtig flot af VTE, der må siges at have overrasket mange med dets friske spil og gåpåmod. Husk på, at det er første gang disse piger spiller på så højt niveau, og med de 'forhold', som spillerne har, må det siges at være flot, flot gået af volley-pigerne.

Nanna Abildgaard spillede en stor kamp og blev efter kampen enstemmigt kåret som bedste VTE spiller.
Næste kamp: Lørdag d. 24. januar kl. 14:00 i Hyldgaardshallen, Ikast, mod Ikast KFUM. 

Publiceret 18 January 2015 09:30