Borgmester Helle Adelborg overrakte nytårsraketten.

Borgmester Helle Adelborg overrakte nytårsraketten.

Årets nytårsraket til Elsecs direktør

Elsecs direktør, Frank Eriksen, blev belønnet for sin indsats for de unge, da Hvidovre Kommune holdt nytårskur

En kæmpestor nytårsraket - helt uden krudt - men fyldt med lokalt producerede fyldte luksuschokolader..

Af
red

Sådan så årets nytårsraket 2015 ud.

Den blev uddelt, da Hvidovres kommunalbestyrelse tirsdag eftermiddag i sidste uge holdt nytårskur for indbudte samarbejdspartnere, lokale virksomheder og Hvidovre Erhvervsklub.

Nytårskuren blev godt modtaget af de cirka 40 fremmødte samarbejdspartnere og virksomheder, og derfor er det besluttet, at gøre det til en årlig tradition.

- Du er en ildsjæl med hjerte for de unge. Du tager ansvar for lærlingene, giver dem selvtillid og holder øje med om de trives, begrundede borgmester Helle Adelborg valget af Elsecs direktør Frank Eriksen, som blev den første modtager af kommunens nytårsraket...

<p class="mrub">En god rollemodel</p>

Frank Eriksens virksomhed har til huse på Arnold Nielsen Boulevard og firmaet arbejder med elinstallation, sikring og rådgivning.

Elsec er i vækst og har siden 2011 fordoblet medarbejderantallet til nu knap 50. Virksomheden modtog i 2014 sikkerhedsbrachens pris som Årets Sikkerhedsvirksomhed.

- Du er en rigtig god rollemodel både for kommunens unge og for det lokale erhvervsliv her i Hvidovre. Tak for det...

Sådan sagde borgmesteren før hun overrakte Frank Eriksen en kæmpestor nytårsraket fyldt med Avedøre Holme-virksomheden Svend Michelsens fyldte chokolader.

Nytårskuren blev holdt i en pyntet kommunalbestyrelsessal på rådhuset og foruden de indbudte gæster og medlemmer af kommunalbestyrelsen, som var værter for arrangementet, deltog kommunens øverste ledelse og Erhvervsteamet. Nytårskuren blev foruden taler af borgmester og kommunaldirektør, prisuddeling og almindelig receptionssnak brugt til at præsentere kommunens nye erhvervspolitik med temaerne erhvervsservice, Avedøre Holme og fælles regional vækstdagsorden.

- Vi arbejder i øjeblikket sammen med Industri- og Grundejerforeningen for at sikre, at Avedøre Holme kan udvikles til stadig at imødekomme moderne virksomheders behov, sagde kommunaldirektør Nich Bendtsen bl.a., da han introducerede den nye erhvervspolitik...

Han fortalte også, at der i 2015 som noget nyt bliver inviteret til et møde om kommunens aktuelle bygge- og anlægsprojekter og så er der oprettet et nyt netværk for kommunens små og mellemstore virksomheder.

Publiceret 20 January 2015 08:00