Der er mange spændende tilbud til barselsfamilier ved BabyBibliotek.

Der er mange spændende tilbud til barselsfamilier ved BabyBibliotek.

BabyBibliotek

Ny folder klar med forårets baby-tirsdage på Hovedbiblioteket og Avedøre Bibliotek

Så tager HvidovreBibliotekerne hul på det nye år med spændende tilbud til barselsfamilier og mødregrupper i Hvidovre Kommune. Under overskriften BabyBibliotek lægger både Hovedbiblioteket og Avedøre Bibliotek rum til hyggelige og sociale arrangementer, der sætter fokus på babyliv.

Tirsdag den 27. januar kl. 11-12 lægger Hovedbiblioteket ud med besøg af førstehjælpsinstruktør og ambulanceredder Lars Christensen fra CardioSave. Lars fortæller, hvordan man som forældre kan forebygge ulykker i hjemmet - og viser også, hvordan man giver korrekt førstehjælp til småbørn. Arrangementet om førstehjælp bliver gentaget på Avedøre Bibliotek tirsdag den 10. februar kl. 12-13. For at deltage skal du huske at købe billet enten på billetlugen.dk - eller på biblioteket. En billet koster 20 kr. inkl. gebyr og giver adgang for både en voksen + en baby! Billetter er tilgængelige fra 14 dage før arrangementets start.

Forårets øvrige temaer i BabyBiblioteket er: Sanserytmik, Institutionsstart, Sund mad og Babymassage. Yderligere oplysninger fremgår af bibliotekernes samlede folder for “BabyBibliotek”. Folderen kan hentes på Avedøre Bibliotek, Bødkerporten 6A, på Hovedbiblioteket, Hvidovrevej 280 eller i Sundhedscentret, Hvidovrevej 278. Baby-folderen kan også ses på bibliotekets hjemmeside hvidovrebib.dk

Hver gang er der efter dagens oplæg mulighed for hygge, leg og lån af bibliotekets mange spændende bøger til både forældre og babyer. Alle arrangementer er tilrettelagt som et samarbejde mellem HvidovreBibliotekerne og Sundhedsplejen i Hvidovre.

Publiceret 20 January 2015 08:00