De Unges Koncert II Unge musikere vil fremføre varierede stykker solo og i ensembler

Lørdag den 24. januar kl. 15.00 er der koncert i Risbjerg Kirke med unge studerende fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, Sankt Annæ Gymnasiums MGK (Musikalsk Grundkursus) og MGK Hovedstaden. Koncerten er nummer to i en lille koncertrække under overskriften “De Unges Koncert”.

Hvor man til forrige koncert kunne høre de unge musikeres evne til at skabe et fælles projekt og spille i orkester sammen, vil der denne gang være større fokus på den individuelle musiske udfoldelse: et antal unge mennesker vil fremføre en række meget varierede stykker både solo og i små, selvskabte ensembler. De medvirkende, som befinder sig på forskellige steder i deres uddannelse, men som alle har talentet, viljestyrken og kærligheden til musik tilfælles, omfatter prisvindere i konkurrencer som Øresunds Solist, Berlingske Tidendes Musikkonkurrence, Spil for Livet, m.m.

Koncerten vil byde på diversitet både hvad angår musikstykkernes oprindelse og instrumenterne, de bliver fremført på. Man vil på klaver og strygeinstrumenter i alle tonehøjder kunne høre musik af bl.a. russiske Stravinsky, den italienske romantiker Bottesini, den tyske barokkomponist Bach, fransk-jødiske Alkan og ungarske Kodály.

Der er gratis adgang til koncerten.

Publiceret 20 January 2015 08:00