Daglig leder af Fitness World Christina Hansen bød mandag velkommen til det nye motionscenter i Frihedens Butikscenter

Daglig leder af Fitness World Christina Hansen bød mandag velkommen til det nye motionscenter i Frihedens Butikscenter

Det nye fitnesscenter åbnede

Fitness World åbnede mandag op med en række gode tilbud til nye og gamle medlemmer

Mandag morgen kl. 5.30 slog Fitness World i Frihedens Butikscenter dørene op til et ca. 1.200 m2 stort fitnesscenter. Fejringen af åbningen begyndter dog allerede før weekenden, hvor sidste hånd blev lagt på indretningen af fitnesscentret og hvor medarbejderne inviterede interesserede til at deltage i konkurrencer.

Fitness World i Frihedens Butikscenter er indrettet i to plan, hvor medlemmerne, som i langt de fleste Fitness World-centre, umiddelbart inden for indgangsdøren møder kredsløbsmaskiner og reception.

- Det gør det let at overskue centret for nye medlemmer, siger Asker Jensen, der er markedschef for det nye center.

Ud over kredsløbsmaskinerne vil der også være muskelmaskinerne, holdsale og et område til udstrækning eller individuel træning. I kælderarealet er der, ud over omklædning, også et stort og velindrettet område, for den gruppe af medlemmer, der træner målrettet styrketræning.

Centrets daglige leder Christina Hansen glæder sig ligeledes til at byde indenfor sammen med de 8 faste receptionister og de mange holdtrænere, man møder i centret. I forbindelse med åbningen vil der desuden være en række gode tilbud for nye og gamle medlemmer. Nyoprettelse fås f.eks. til en fordelagtig pris. Det nye center har åbent frem til kl. 22 alle ugens dage, dog med undtagelse af 1. januar, 24. december og 31. december.

Mandagens åbning blev fejret med en livlig dag i centret, hvor alle gratis kunne få prøvetimer.

Publiceret 20 January 2015 08:00