Daniel Høhl har ladet vente lidt med målene. Mod Rungsted lavede han så fire mål.

Daniel Høhl har ladet vente lidt med målene. Mod Rungsted lavede han så fire mål.

Festfyrværkeri på isen

Hvidovre Fighters var klasser bedre end Rungsted

ISHOCKEY: Det startede ellers forholdsvist stille og roligt, med nogle skud ved siden af mål i begge ender af banen, men med Hvidovre som det forventede hold i teten. Efter omtrent syv minutter åbnede Daniel Høhl så scoringsfesten og satte dermed gang i løjerne. Rungsted udlignede godt nok til 1-1 præcis fire minutter senere, men så var det også slut med gæstfriheden. Hvidovre og Daniel Høhl scorede endnu en gang, før sirenen lød.

Af
sport@hvidovreavis.dk

Rungsted fik trange kår i 2. periode. Inden der var spillet fem minutter havde først Rasmus Hansen og dernæst Daniel Høhl scoret til 3-1 og 4-1. For Daniel Høhl betød det et hattrick leveret på under tyve minutter - ret imponerende, og de gode takter fra holdets måske mest erfarne spiller fortsætter glædeligvis. Andreas Christensen ville også være med, da han i fællesskab med to gange Christoffer, hhv. Pedersen og Cramwikt, afsluttede et sublimt gennemspillet angreb til 5-1. Rungsted var totalt udspillede og det var udelukkende et spørgsmål om sejrens størrelse. Og hvor Hvidovre senest slappede af, og endte med at smide en sikker føring mod Rungsted, var det tydeligt, at skruen konstant blev holdt i vandet denne aften. Før perioden var omme, havde Marcus Gregersen sikret en yderligere udbygning af føringen; 6-1.

Hvidovre fortsatte med at spille blændende hockey, hvor Rungsted ikke bare lignede, men også var statister. Perioden blev vundet med overbevisende 6-0, hvilket med lidt hurtig hovedregning gav et slutresultat på 12-1.

Til sidst er det værd at fremhæve et par enkelte spillere, selvom hele holdet, hvis nogen skulle være i tvivl, fortjener den allerstørste ros. Daniel Nielsen, der nok må siges at være i Hvidovre på lånt tid, og netop hjemvendt fra, hvad der må være karrierens største resultat og oplevelse, U20 VM i Canada, spillede ganske enkelt fremragende. Med et drive og en overbevisning i sit spil, der kan bane vejen for en meget stor karriere, hvis han selv vil det. Ubetinget isens hersker i dagens kamp, hvor han i defensive som offensive tiltag, udviste en klasse, der er langt over, hvad der vanligvis ses i 1. division. Daniel Høhl fortjener også ros, han leverede tre af de første fire mål, og ser ud til at have fået en yderligere portion fart i skøjterne, der virkelig tjener holdets offensiv. Målene fra Daniel Høhl har ladet vente på sig, men nu ser de ud til at komme.

Hvidovre Fighters fortsatte de gode takter i lørdags med en sikker sejr i Aarhus på 8-2, men tabte så i Herning med 5-3 i søndags.

Publiceret 20 January 2015 08:00