Halfdan Rasmussen

Halfdan Rasmussen

Forrygende festlig fødselsdagskoncert på Hovedbiblioteket

Halfdan Rasmussen ville være fyldt 100 år den 29. januar i år - en begivenhed, der fejres i hele Danmark og som bekendt også på HvidovreBibliotekerne. Halfdan Rasmussens børnerim er kendt af de fleste børn og voksne - og især “Halfdans ABC” har fået så megen kultstatus, at mange kan citere flere af rimene!

Onsdag den 28. januar kl. 10-10.30 inviterer børnebibliotekerne således til en forrygende festlig fødselsdagskoncert for børn i alderen 3-7 år. Under overskriften “I Halfdans hoved” gæster den gamle Hvidovredreng Ole Kibsgaard sammen med sangerinden Kaya Brüel Medborgersalen, hvor de vil underholde med et udpluk af Halfdans kendte og sjove børnesange.

Kaya Brüel indspillede allerede i 2006 cd’en “Jeg fandt en sang på vejen”med Halfdans tekster - og melodier skrevet af hendes oldefar Axel Brüel. For at fejre Halfdans runde dag følges succesen nu op med cd-udgivelsen “I Halfdans hoved”. Cd’en indeholder både de kendte, men også helt nye melodier komponeret af Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Kom og syng med på Mariehønen Evigglad, Lille frække Frederik og mange flere af Halfdans dejlige sange.

Koncerten, der er arrangeret af de to børnebiblioteker i Hvidovre, finder sted i Medborgersalen på Hvidovre Hovedbibliotek, Hvidovrevej 280 og er gratis for børn i alderen 3-7 år og deres voksne. HUSK tilmelding til børnebiblioteket på tlf. 36 39 20 40. - Der skal nok blive rift om billetterne, og vi glæder os til at se en masse glade børn og voksne til denne festlige koncert, udtaler bibliotekar Anne Marie Ottesen.

Publiceret 20 January 2015 08:00