(Arkivfoto).

(Arkivfoto).

Forsøg på tricktyveri i Borup

BORUP: En 74-årig kvindelig beboer på Krovænget i Borup fik i går, mandag mellem kl. 10.45 og kl. 11.00 uventet besøg.
En dame bankede på anmelders dør og udgav sig for at være fra kommunen. Den kvindelige beboer undrede sig over dette og spurgte til hvad hun hed.
"Marie" svarede hun hvorefter beboeren spurgte efter legitimation. Til dette svarede "Marie" at det ikke var nødvendigt, og at hun bare skulle ind og se hvordan beboeren klarer det.
Efterfølgende gik de ind i lejligheden. "Marie" spurgte ind til lejligheden og bad om at se alle rum.
Den 74-årige beboer forklarede sig omkring lejligheden og "Marie" spurgte om der var noget hun ikke kunne klare, mens hun kiggede rundt.
Ejendommens beboer og "Marie" snakkede lidt frem og tilbage om dette.
Da "Marie" havde forladt stedet undrede det beboeren, at hun ikke måtte se legitimation. Derfor kontaktede hun Køge Kommune, som oplyste, at de intet kendte til kvinden og besøget.
Den uønskede gæst - som ikke havde stjålet noget under sit besøg - beskrives som 28-30 år, 170-175 cm høj. Almindelig kropsbygning, sort, mellemlangt hår. Hun bar perfekt make-up, lakerede negle. Hun talte dansk og var iført sort vindjakke, mørke jeans, sorte sko.
Lokalpolitiet i Køge hører gerne fra personer, der har bemærket kvinden i området, eller som kan give oplysninger om hendes identitet.
pm

Publiceret 20 January 2015 08:45