15 ruder blev knust, da der sent lørdag aften blev begået hærværk på det gamle Avedøre Bibliotek.

15 ruder blev knust, da der sent lørdag aften blev begået hærværk på det gamle Avedøre Bibliotek.

Hærværk i Stationsbyen fortsætter

15 ruder smadret i det gamle bibliotek

Søndag morgen kunne handlende i Avedøre Stationsby konstatere, at der igen har været hærværk i området omkring det gamle bibliotek ved Store Hus.

I alt 15 ruder var denne gang smadret, og dermed er det nu anden gang inden for en uge, at der er udøvet massivt hærværk på bygninger i området.

Københavns Vestegns Politi bekræfter, at der lørdag aften ca. kl. 23.40 blev anmeldt et hærværk på Sadelmagerporten.

Som Hvidovre Avis kunne fortælle i Hvidovre Weekend, skete noget tilsvarende i forrige weekend, hvor i alt 22 ruder på det gamle og nye bibliotek samt Skoletandplejen blev smadret.

Leder af lokalpolitiet i Hvidovre Anja Høpfner kunne da fortælle, at hærværket i forrige weekend var udøvet af en gruppe på ca. 10 mænd, men at området statistisk set ikke er overbelastet af kriminalitet. Anja Høpfner betegner derfor området som et godt og trygt sted at bo, og hun understreger, at politiet er til stede i området.

- Vi drøfter hele tiden, hvordan vi kan blive mere synlige i området, så både borgere og presse ser politiet, men vi er der, og vi arbejder i to-holdsskift i Avedøre Stationsby, siger leder af Lokalpolitiet i Hvidovre Anja Høpfner.

Anja Høpfner tilføjer endvidere, at sagen bliver efterforsket, og at betjente under deres patruljer både om aftenen og natten bevæger sig rundt til både vaskerier, biblioteker og mørke trappeopgange, hvor borgere har givet udtryk for at der er utrygt at færdes.

Politiet opfordrer i øvrigt borgere til at henvende sig på telefon 114, hvis de har oplysninger om hærværket begået de sidste to weekender. key

Publiceret 20 January 2015 08:00