Katja Melander fik rettet ind i 2. halvleg, hvor hun scorede fire mål.

Katja Melander fik rettet ind i 2. halvleg, hvor hun scorede fire mål.

Havde alle mulighederne

Tilbagevendte Nicoline Meincke var en stykelse af HIF’s damehold

HÅNDBOLD: Det blev til et smalt nederlag hjemme mod Nykøbing F. på 24-23 til HIF’s håndbolddamer. Et resultat, der sagtens kunne have været blevet et helt andet. Men HIF’s damer havde det svært undervejs, og det var der flere grunde til.

Af
ebo@hvidovreavis.dk

For det første sad Marlene Engel udenfor, og det er en meget vigtig faktor i HIF's spil.

- Vi havde sammen med Marlene valgt at give hende en pause, fordi hun er ved at være godt brugt efter rigtig mange spilleminutter i denne sæson, fortalte træner Anders Krogh inden opgøret.

- Hun er godt brugt og har brug for at kunne restituere. Til gengæld har vi fået Nicoline Meincke tilbage, og det er også en pige med fart i fødderne, og hun bliver en styrkelse af holdet....

En anden og ligeså vigtig grund til nederlaget var, at skytterne ikke fungerede. Hverken Katja Melander eller Christina Lagoni fandt målet i de første 30 minutter, og så er det svært. De brugte tilsammen 11 forsøg på at score 0 mål, og det mærkes. Returløbene var heller ikke optimale og så kunne man ikke score indenfor de sidste fem minutter, hvor man misbrugte et straffekast og to åbne muligheder fra stregen.

Trods det gik holdene til pause med 11-11, og det var tilbagevendte Nicoline Meincke en stor del af. Hun scorede nogle vigtige mål på gennembrud og bragte HIF tilbage i kampen ved stillingen 3-7.

I 2. halvleg fik Katja Melander så sigtekornet rettet ind. Hun scorede fire rene mål og havde derudover et par målgivende pasninger, og det er bare så ærgerligt med hende. Hun har størrelse og skudstyrke til det helt store, men tror åbenbart ikke nok på egne evner.

Kampen var helt åben til ti minutter før tid, og det blev den ved med at være til slutfløjt.

- Det var et unødvendigt nederlag, hvor vi ikke kendte vores besøgelsestid, konstaterede træner Anders Krogh.   

Publiceret 20 January 2015 08:00